Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Άρη στο 97' - Έξαλλοι οι Θεσσαλονικείς με την Γαλλίδα διαιτήτρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Άρη στο 97' - Έξαλλοι οι Θεσσαλονικείς με την Γαλλίδα διαιτήτρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης διεκδίκησαν το βράδυ του Σαββάτου (25-05-2024) το τρόπαιο στο άδειο «Πανθεσσαλικό» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και την έξοδο στο Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου...

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στην τελευταία φάση, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη 1-0 και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας για 20η φορά στην ιστορία του.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει με γκολ του Βαγιαννίδη στο 97' κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας, ανοίγοντας πανιά για την Ευρώπη.

Πολλά παράπονα για την διαιτησία από τον Άρη και μεγάλη ένταση στο φινάλε...

Υπό την προστασία των συναδέλφων της, άλλων διαπιστευμένων κι αρκετών αστυνομικών που επόπτευαν την ομαλή διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού η Στεφανί Φραπάρ.

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα και τη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0, εκνευρισμένοι ποδοσφαιριστές του Άρη κινήθηκαν προς τη Γαλλίδα διαιτήτρια κι άρχισαν τις έντονες διαμαρτυρίες.

Παράλληλα, κι ενώ η Φραπάρ ξεκίνησε άρον άρον να φεύγει για τ’ αποδυτήρια, ο έξαλλος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έτρεξε με σπριντ να την προλάβει και κινήθηκε απειλητικά εναντίον της.

Αν μάλιστα δεν τον είχαν συγκρατήσει κάποιοι ψυχραιμότεροι, ίσως να είχαν προκληθεί χειρότερα, καθώς ήταν εκτός εαυτού.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία οι «κίτρινοι» δεν ήθελαν να βγουν στο γήπεδο και να παραλάβουν τα μετάλλιά τους...

Κόκκινες κάρτες: 51′ Κώτσιρας (Παναθηναϊκός), 65′ Νταρίντα (Άρης), 71′ Ζουλ (Άρης)

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Χρήστος Κόντης): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα, Μανού, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Μορόν.

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA