Μπαλάσκας για δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα που αρχικά θεωρήθηκε ατύχημα: «Μπερδεύτηκε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής τα ξεκαθάρισε, έχουν αλλοιωθεί & εξαφανιστεί τα στοιχεία, το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής όμως ανέλαβε την υπόθεση και ξεκινάει την έρευνα από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον, είναι προσωπικοί οι λόγοι και όχι ληστεία ...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Μπαλάσκας για δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα που αρχικά θεωρήθηκε ατύχημα: «Μπερδεύτηκε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής τα ξεκαθάρισε, έχουν αλλοιωθεί & εξαφανιστεί τα στοιχεία, το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής όμως ανέλαβε την υπόθεση και ξεκινάει την έρευνα από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον, είναι προσωπικοί οι λόγοι και όχι ληστεία ...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο συνδικαλιστής και ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την άγρια δολοφονία της 62χρονης Μαρίας Δασκαλοπούλου στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα, που χαρακτηρίστηκε αρχικά ατύχημα από την αστυνομία, αν και είχε δεχθεί 5 μαχαιριές και τρεις μέρες μετά η νεκροψία έδειξε το στυγερό έγκλημα, το οποίο ωστόσο παραμένει ανεξιχνίαστο...

Καταρχάς όπως επισήμανε την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και η έρευνα τους ξεκίνησε ήδη με το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον της 63χρονης, καθώς βλέπουν πίσω από το έγκλημα προσωπική αιτία, και όχι ληστεία.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

«Μπερδεύτηκε η Αστυνομία (σ.σ. της Χαλκίδας) διότι ήταν μία λίμνη πηχτού αίματος με καλυμμένα αυτά τα τραύματα και δεν ήξερε αφού βρήκε το Πι λίγο πιο πάνω ο αστυνομικός δεν ήξερε αν είχε πάρει κουτρουβάλα τις σκάλες και αν είχε σκοτωθεί έτσι. Βεβαίως στο τραπέζι του ιατροδικαστή όλα ξεκαθαρίστηκαν άμεσα», με τον Νίκο Ευαγγελάτο να παίρνει το λόγο:

«Κύριε Μπαλάσκα εδώ είναι το θέμα όμως ότι η γυναίκα αυτή δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και η δολοφονία προκύπτει μετά την ιατροδικαστική έκθεση την Τρίτη... Αυτό σημαίνει ότι έχει περάσει ένας κρίσιμος χρόνος που μέσα στο σπίτι κάποιοι έχουν μπει, κάποιοι έχουν βγει, ίσως κάποια στοιχεία να έχουν αλλοιωθεί ή να έχουν εξαφανιστεί...», με τον Σταύρο Μπαλάσκα να συνεχίζει:

«Πιστέψτε με κύριε Ευαγγελάτο από την στιγμή που μπήκε και το Αθηναϊκό κομμάτι της κεντρικής αστυνομίας μέσα στο παιχνίδι, συνεπικουρώντας τους συναδέλφους της Χαλκίδας, τα πράγματα δεν είναι τόσο μπερδεμένα. Ξέρετε υπάρχουν points σε αυτή τη δολοφονία τα οποία καταδεικνύουν μερικά πράγματα.

Παραδείγματος χάριν.. Τα τραύματα που βρήκε ο ιατροδικαστής οι 5 μαχαιριές στο λαιμό και στο σβέρκο της 62χρονης είναι πολύ βαθιά, είναι πάνω από 5 πόντους αυτό τι λέει; Ότι υπήρχε μένος, πάρα πολύ μεγάλο μένος όταν χτυπούσε αυτός με το μαχαίρι»,

Νίκος Ευαγγελάτος: «Από αυτό που μας περιγράφετε πάει προς το προσωπικό παρά προς τη ληστεία...»

Σταύρος Μπαλάσκας: «Γι΄αυτό να είμαστε και πραγματικοί και να πούμε δημόσια ότι από που ξεκινάει το Ανθρωποκτονιών πλέον...Ξεκινάει από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον. Το βάθος των τραυμάτων δείχνει κάτι προσωπικό. Πολύ μίσος... Και αυτό προβληματίζει και γι΄΄αυτό ξεκινάνε από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον, όπου και γνωστός του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος είναι αυτός που καταδεικνύεται ότι εντός εισαγωγικών θα πρέπει να ψαχτεί...Να ψαχτεί καλά...

Συν της άλλοις έχουν βρεθεί κάποια στοιχεία, τα οποία καταδεικνύουν κάτι. Τα οποία όμως ακόμα δεν αναφέρονται πουθενά γιατί πρώτα θα πρέπει να γίνει εξέταση των συγγενικών προσώπων... Είναι δύσκολο λοιπόν για τους έμπειρους αξιωματικούς να πιστέψουν ότι για 7.000 ευρώ σε μία ανήμπορη γυναίκα που θα το πω λίγο λαϊκά θα μπορούσες να την ξεκάνεις και να της κόψεις την φωνή πάρα πολύ εύκολα χωρίς τόσο μένος, χωρίς τόσο μίσος...»

Νίκος Ευαγγελάτος: «Είναι μία ιστορία ανατροπών και το περιγράφω έτσι γιατί το βιώσαμε και εμείς ψάχνοντας το θέμα γιατί ξεκίνησε σαν να χάνει μία γυναίκα την ζωή της από παθολογικά αίτια, μία γυναίκα με κινητικά προβλήματα με το Πι έπεσε από την κορυφή της σκάλας και σκοτώθηκε... Μετά έγινε δολοφονία, κίνητρο η ληστεία γιατί έλεγε η κόρη της ότι υπήρχαν χρήματα στο σπίτι περίπου 7.000 ευρώ...»

Σταύρος Μπαλάσκας: «Κατά δήλωση της κόρης, κατά δήλωση της κόρης...»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA