Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας: «Εργασίες προετοιμασίας για την 9η προσκυνηματική διαδρομή από τον Άγιο προς το Προκόπι...» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας: «Εργασίες προετοιμασίας για την 9η προσκυνηματική διαδρομή από τον Άγιο προς το Προκόπι...» (ΦΩΤΟ)

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση που απέστειλε στο EviaZoom.gr ο Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας την Δευτέρα (13-05-2024): 

«Ημέρα εργασιών Κυριακή 12 Μαίου με την ολοκλήρωση των καθαρισμών και της σήμανσης για την 9η προσκυνηματική πορεία από τον Άγιο προς το Προκόπι. Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας έχει χαράξει την διαδρομή και δουλεύει όλα τα χρόνια για την βελτίωση της.

Εφέτος προστέθηκαν περισσότερες από 30 ταμπέλες ύψους 2.2 μέτρων για όλες τις διασταυρώσεις σε αντικατάσταση των παλαιότερων και καθαρίστηκαν εκ νέου τα περάσματα, για την ασφάλεια όλων των οδοιπόρων.

Αρκετά μεγάλη ομάδα εθελοντών του συλλόγου δούλεψε για άλλη μια φορά για το κοινό καλό, είναι όλα έτοιμα για να υποδεχτούν τον κόσμο την ερχόμενη Κυριακή».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA