Βίντεο - ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία στο Μενίδι: Η στιγμή που ο 50χρονος πλησιάζει τη 40χρονη λίγο πριν τη σκοτώσει με 17 μαχαιριές - Για 5 ώρες παρέμενε στον δρόμο η σορός της με ευθύνη της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία στο Μενίδι: Η στιγμή που ο 50χρονος πλησιάζει τη 40χρονη λίγο πριν τη σκοτώσει με 17 μαχαιριές - Για 5 ώρες παρέμενε στον δρόμο η σορός της με ευθύνη της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας το Σάββατο (18-05-2024) από τη νέα γυναικοκτονία στο Μενίδι με θύμα 40χρονη γυναίκα, στο οποίο καταγράφονται οι κινήσεις του 50χρονου πρώην συζύγου της λίγο πριν εκείνος την δολοφονήσει στο κεντρικό δρόμο της περιοχής με 17 μαχαιριές...

Η ώρα είναι 5:51 τα ξημερώματα της Πέμπτης (16-05-2024) και ο 50χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος φοράει καπέλο και κόκκινο φούτερ, καταγράφεται να περιμένει τη γυναίκα κάτω από το σπίτι της.

Το βίντεο τον δείχνει να περνάει με κατεύθυνση από αριστερά προς δεξιά. Στη συνέχεια επιστρέφει. 

Η άτυχη γυναίκα, που φορά λευκό ρούχο από πάνω, φαίνεται στη δεξιά πλευρά του βίντεο να περπατά. Όταν τον βλέπει, σταματά. Λίγο αργότερα έπεσε νεκρή καθώς δέχτηκε 17 μαχαιριές. 

Μάλιστα η δολοφονία της γυναίκας, όπως φαίνεται και στο βίντεο, έγινε μπροστά στα μάτια ενός περαστικού που βρίσκεται στο σημείο.

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήγε σε ένα ξενοδοχείο. Πλήρωσε ώστε να μείνει το βράδυ και έπειτα άρχισε να περιφέρεται στην περιοχή, μέχρι που η ΕΛ.ΑΣ τον εντόπισε τυχαία σε μια οικοδομή.

Την ίδια ώρα οργή έχει προκαλέσει στους συγγενείς της και στο πανελλήνιο ότι η 50χρονη παρέμεινε μαχαιρωμένη στο κεντρικό δρόμο για τουλάχιστον 5 ώρες, και οι ευθύνες που παρέμεινε εκεί τόση ώρα να έχουν γίνει «μπαλάκι» μεταξύ της ΕΛ.ΑΣ και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, η οποία τονίζει ότι η μόνη αρμόδια που έχει ευθύνη που παρέμεινε τόσες ώρες εκεί η σορός της είναι η ΕΛ.ΑΣ και κανένας άλλος.

TO BINTEO - NTOKOYMENTO:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA