Χαλκίδα: Όλοι οι δρόμοι και για το φετινό Πάσχα οδηγούν στο Κρεοπωλείο «Ο Κούλης» - Διαλέγεις το κρέας, στο ψήνει αν θέλεις και στο φέρνει και στο σπίτι με ένα τηλέφωνο (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Όλοι οι δρόμοι και για το φετινό Πάσχα οδηγούν στο Κρεοπωλείο «Ο Κούλης» - Διαλέγεις το κρέας, στο ψήνει αν θέλεις και στο φέρνει και στο σπίτι με ένα τηλέφωνο (ΦΩΤΟ)

Το κρεοπωλείο «Ο Κούλης», που βρίσκεται στην οδό Αντωνίου Νίκα & 25ης Μαρτίου, στη Χαλκίδα, ετοίμασε και φέτος ένα ιδιαίτερο μενού και όχι μόνο για το Πάσχα της 5ης Μαϊου 2024...

Το αρνί, το κατσίκι, το κοκορέτσι και τα διάφορα άλλα είδη κρεατικών, που θα στολίσουν το γιορτινό τραπέζι, φέρουν την υπογραφή και την σφραγίδα της άριστης ποιότητας του κρεοπωλείου του Γιώργου Σπανού και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει την πολυπληθή πελατεία του και σε αυτή την γιορτινή περίοδο.

Παράλληλα και φέτος θα πραγματοποιείται delivery με ένα τηλεφώνημα στο 22210 80037, ενώ το κρεοπωλείο θα είναι ανοιχτά από τις 8:00 το πρωί εως τις 21:00 το βράδυ. Το Μεγάλο Σάββατο από 8:00 εως 18:00.
Και για όσους δεν μπορούν να ψήσουν φέτος δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το κρεοπωλείο και φέτος αναλαμβάνει και το ψήσιμο του οβελία σας (αρνιών και κατσικιών) για τη γιορτινή μέρα του Πάσχα.

Το κρεοπωλείο φέτος προσφέρει:

Αρνί Καρύστου

Κατσίκι Καρύστου

Μοσχάρι Ευβοιώτικο 

Κοκορέτσι

Γαρδούμπες

Κοντοσούβλι

Χοιρινό

Κοτόπουλο

Φρυγαδέλι

Συκωταριές

Μπόλιες 

Ο ιδιοκτήτης Γιώργος Σπανός και το προσωπικό της επιχείρησης, ευχόμαστε στους αναγνώστες του EviaZoom.gr και σε όλο τον κόσμο: 

«Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση..!»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA