Χαλκίδα: «Ο άνθρωπος που την σκότωσε μπήκε κανονικά από την πόρτα με το κλειδί...» - Ξετυλίγει το κουβάρι το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την δολοφονία της 63χρονης που είχε «βαπτιστεί» ατύχημα στην αρχή - Αποστάσεις από τους ισχυρισμούς της κόρης ότι είχε όντως τις 7.000 ευρώ στο δωμάτιο της, εξετάζονται τα άλλοθι 6-7 προσώπων - Τα κοινά στοιχεία με την υπόθεση Αναγνωστόπουλου... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: «Ο άνθρωπος που την σκότωσε μπήκε κανονικά από την πόρτα με το κλειδί...» - Ξετυλίγει το κουβάρι το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την δολοφονία της 63χρονης που είχε «βαπτιστεί» ατύχημα στην αρχή - Αποστάσεις από τους ισχυρισμούς της κόρης ότι είχε όντως τις 7.000 ευρώ στο δωμάτιο της, εξετάζονται τα άλλοθι 6-7 προσώπων - Τα κοινά στοιχεία με την υπόθεση Αναγνωστόπουλου... (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οι νέες αποκαλύψεις και τα νέα στοιχεία από την έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την άγρια δολοφονία της 63χρονης Μαρίας Δασκαλοπούλου στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα, που χαρακτηρίστηκε αρχικά ατύχημα από την αστυνομία, αν και είχε δεχθεί 5 μαχαιριές και τρεις μέρες μετά η νεκροψία έδειξε το στυγερό έγκλημα...

Δείτε τι ανέφερε ο πολύμπειρος αστυνομικός συντάκτης του «MEGA» των «ΝΕΩΝ» και του «ΒΗΜΑΤΟΣ», Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή του MEGA «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο την Παρασκευή (17-05-2024):

«Η αστυνομία τα εξετάζει πλέον όλα από την αρχή. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος που σκότωσε την 63χρονη Μαρία Δασκαλοπούλου μπήκε κανονικά από την αρχική πόρτα, άνοιξε κανονικά την πόρτα με το κλειδί και μπήκε μέσα.

Εξετάζει τα άλλοθι 6-7 προσώπων στα οποία επικεντρώνονται η έρευνα. Κάποιοι έχουν άλλοθι που ήταν τις κρίσιμες ώρες, κάποιοι δεν έχουν και θα γίνουν και αναλύσεις των τηλεφωνικών κλήσεων που θα γίνουν μέσω κεραιών ή συνομιλιών με το δεδομένο ότι η δολοφονία πρέπει να γίνεται χρονικά πιο κοντά προς στις 18:00 το απόγευμα παρά από τις 12:00 το μεσημέρι που έφυγε η κόρη της. από το σπίτι.

Οι επιφυλάξεις και οι αποστάσεις από τους ισχυρισμούς της κόρης για τις 7.000 ευρώ που κατέθεσε ότι είχε στο δωμάτιο της και τα λήστεψαν...

Οι αστυνομικοί κρατούν για την ώρα αποστάσεις από τους ισχυρισμούς της, καθώς πέρα από τη δική της μαρτυρία για τα μετρητά, δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο που να δείχνει ότι ο δράστης ή οι δράστες έψαξαν και πήραν τα χρήματα.

Oι αστυνομικοί ρωτάνε και προσπαθούν να μάθουν δύο πράγματα... Το πρώτο είναι ποιος μπορεί να ήξερε ότι εκεί ήταν η κρυψώνα των χρημάτων (σ.σ. το ποσό των 7.000 ευρώ που ανέφερε η κόρη) και βέβαια πως είχαν συγκεντρωθεί αυτά τα χρήματα γιατί υπάρχει και αυτό το ερώτημα: υπήρχαν αυτά τα χρήματα εκεί; Σωστά τα λέει η κόρη ότι "εμένα μου λήστεψαν 7.000 ευρώ". Θυμόμαστε την ιστορία με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο που έλεγαν ότι οι δράστες μπήκαν για να πάρουν από μία Μonopoly που είχε 50.000 ευρώ που είχε συγκεντρώσει. Αλλά το ερώτημα είναι και το θέτουν οι αστυνομικοί "πως τα έχεις μαζέψει αυτά τα λεφτά;", "από που προέρχονται αυτά τα λεφτά;" . Σύμφωνα με τις πρώτες απαντήσεις της κόρης είναι "τα έχω μαζέψει λίγα λίγα", "τα έβαζα λίγα λίγα σε αυτό το σημείο" πράγμα που το καθιστά λίγο δύσκολο να ερευνηθεί πως συγκεντρώθηκαν αυτά τα χρήματα. Είναι κάτι λοιπόν που ερευνά η αστυνομία, θεωρούν ότι εξετάζοντας τα άλλοθι και τα δεδομένα αυτά μπορούν να καταλήξουν στο τι ακριβώς έχει συμβεί. Και να δουν ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα πάντα με το ευρύτερο η στενότερο περιβάλλον της γυναίκας.

Γιατί όπως λένε οι αστυνομικοί, αν ήθελαν απλώς να την εξουδετερώσουν την άτυχη γυναίκα, να τη ρίξουν από τις σκάλες. Αυτά τα 5-6 χτυπήματα σαν γάζωμα απανωτά στη πλάτη κατευθύνουν τις έρευνες της αστυνομίας».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA