Χρυσή Αυγή: Ελεύθερο «πουλί» και ο Μιχαλολιάκος που είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη - Αποφυλακίζεται με Δικαστικό Βούλευμα παρά την αντίθετη πρόταση του Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χρυσή Αυγή: Ελεύθερο «πουλί» και ο Μιχαλολιάκος που είχε καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη - Αποφυλακίζεται με Δικαστικό Βούλευμα παρά την αντίθετη πρόταση του Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Όπως έγινε γνωστό την Μεγάλη Πέμπτη (02-05-2024) με βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Εφετών Λαμίας εκτός φυλακής θα βρεθεί ο καταδικασμένος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος που εξέτιε 13 χρόνια κάθειρξη για τον διευθυντικό ρόλο που είχε στην εγκληματική οργάνωση...

Αντίθετος με την απόφαση των Δικαστών τάχθηκε ο Εισαγγελέας Εφετών Λαμίας (η εισήγηση του οποίου δεν υιοθετήθηκε). Ο Εισαγγελέας φέρεται να ανέφερε στη σχετική πρότασή του προς το Δικαστικό Συμβούλιο πως ο καταδικασθείς για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής πληροί μεν τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για να αποφυλακιστεί με όρους, πλην όμως παραμένει αμετανόητος. Κατά τον Εισαγγελέα ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν θα έπρεπε να αποφυλακιστεί διότι δεν πληροί τις ουσιαστικές προϋποθέσεις.

Τελικά, όπως προαναφέραμε, οι Εφέτες - Δικαστές έκαναν δεκτό το αίτημα του Μιχαλολιάκου και τον άφησαν ελεύθερο με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου, της παραμονής εντός της Αττικής, της απαγόρευση συνάντησης με συγκατηγορούμενους του και της παρουσίας στο Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA