Δολοφονία 11χρονης - Οι κάμερες ασφαλείας αποκάλυψαν τη φρίκη: Ο 37χρονος θείος της πήγε να την βιάσει και μετά την κατακρεούργησε με κατσαβίδι και την πέταξε σε χωράφι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δολοφονία 11χρονης - Οι κάμερες ασφαλείας αποκάλυψαν τη φρίκη: Ο 37χρονος θείος της πήγε να την βιάσει και μετά την κατακρεούργησε με κατσαβίδι και την πέταξε σε χωράφι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νέα αδιανόητη φρίκη αποκαλύφθηκε την Δευτέρα (10-06-2024) στον Πύργο Ηλείας με θύμα την 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου, η οποία είχε εξαφανιστεί, από το σπίτι της στη Μυρτιά Πύργου, την Κυριακή (09-06-2024) και τελικά βρέθηκε σφαγμένη σε χωράφι...

Όταν το πρωί της Δευτέρας (10-06-2024) ξεκινούσαν οι αναζητήσεις και η αναγγελία από το "Χαμόγελο του Παιδιού", ήταν πλέον αργά. 

Η 11χρονη είχε μπει στο αυτοκίνητο του 37χρονου θείου της, ο οποίος αφού την μετέφερε με το αυτοκίνητο του σε ερημική αγροτική τοποθεσία προσπάθησε να την βιάσει γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της 11χρονης και αυτό εξόργισε τον 37χρονο. Τότε την κατέσφαξε στο λαιμό με κατσαβίδι και αφού τη σκότωσε την πέταξε σε χωράφι. Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, που την παράτησε εκεί και έφυγε, γυρνώντας στο σπίτι του σα να μην τρέχει τίποτα, στα τέσσερα παιδιά του και την εγκυμονούσα συζυγό του.

Και το χειρότερο, ο δράστης ήταν στο σπίτι της οικογένειας για να παρηγορήσει γονείς και συγγενείς, έκανε αναρτήσεις για την αναζήτηση της 11χρονης και… έδειχνε πως αγωνιούσε για την τύχη της. 

Η αποκάλυψη της φρίκης αποκαλύφθηκε μέσα από κάμερες ασφαλείας...

Μια κάμερα καταγράφει ένα μαύρο αυτοκίνητο που όπως αποδεικνύεται ανήκει στον θείο της να σταματάει με αναμμένα αλάρμ και η 11χρονη να επιβιβάζεται με τη θέληση της. Προφανώς μπήκε στο όχημα γιατί αναγνώρισε τον θείο της που του είχε εμπιστοσύνη. Σε αυτό το σημείο ξεκινάει το μαρτύριο της. Ο 37χρονος, την μετέφερε σε αγροτική περιοχή και προσπάθησε να τη βιάσει.

Η 11χρονη αντιστάθηκε, πάλεψε και όταν ο 37χρονος κατάλαβε ότι θα μιλήσει και θα τον «δώσει» στους γονείς της, με ένα κατσαβίδι την κατακρεούργησε στο λαιμό.
Σύμφωνα και με το ilialive.gr, στη συνέχεια την πέταξε σε παρακείμενο χωράφι και εξαφανίσθηκε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηλείας με οδηγό τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τις κινήσεις του, να τον προσαγάγουν και να τον κάνουν να ομολογήσει.

Αυτός είναι που υπέδειξε το σημείο που παρέσυρε και δολοφόνησε τη μικρή, χωρίς όμως να δίνει τους λόγους που το έκανε.

Αναμένεται και ιατροδικαστική εξέταση για να δείξει αν βιάστηκε η 11χρονη...

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA