Κέντρικ Ναν: Στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από επεισόδιο με τη σύζυγό του ο παίκτης του Παναθηναϊκού - Δεν έγινε μήνυση τελικά και αφέθηκε άμεσα ελεύθερος (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Κέντρικ Ναν: Στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από επεισόδιο με τη σύζυγό του ο παίκτης του Παναθηναϊκού - Δεν έγινε μήνυση τελικά και αφέθηκε άμεσα ελεύθερος (ΦΩΤΟ)

Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Ναν οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα, έπειτα από επεισόδιο που είχε με τη σύζυγό του...

Σύμφωνα με το ethnos.gr ο σούπερ σταρ των πρασίνων που το βράδυ της Παρασκευής (14-06-2024) πανηγύρισε το πρωτάθλημα, βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων μετά από φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του. Η σύζυγός του δεν θέλησε να υποβάλλει μήνυση τελικά και ο Αμερικανός σταρ των πρασίνων αφέθηκε ελεύθερος, αλλά κλήθηκε να καταθέσει καθώς υπάρχει ειδική διάταξη για την ενδοοικογενειακή βία.

Aπό την πλευρά του Παναθηναϊκού τονίζουν ότι ο παίκτης έχει αφεθεί ελεύθερος και βρίσκεται στον οδοντίατρο, καθώς στο Game 5 των τελικών του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να χάσει 3 δόντια.

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Ναν

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό πως βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων, ο γκαρντ του τριφυλλιού πόσταρε μία πανηγυρική φωτογραφία στο Instagram με τον ίδιο, τον Κώστα Αντετοκούνπο, τον Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι, τον Μάριους Γκριγκόνις και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Στη λεζάντα έγραψε: "Κανείς δεν είπε ότι θα ήταν εύκολο", καθώς στη διάρκεια του Game 5 με τον Ολυμπιακό δέχθηκε ένα χτύπημα και έχασε τρία δόντια, γεγονός που δεν τον απέτρεψε, ωστόσο, να χαμογελάει για την επικράτηση της ομάδας του.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA