Light κατά Κουτσελίνη: «Έχει βγει αυτή η βρ@μι@ρα, η σιχ@μένη και δικαιολογεί τον Λύτρα, πλυντήριο κανονικό...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Light κατά Κουτσελίνη: «Έχει βγει αυτή η βρ@μι@ρα, η σιχ@μένη και δικαιολογεί τον Λύτρα, πλυντήριο κανονικό...» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταξύ αυτών που ξέσπασαν μετά τα όσα είπε για τον Απόστολο Λύτρα η Ζήνα Κουτσελίνη χθες Δευτέρα (17-06-2024) στην εκπομπή της, ήταν και ο Light ... 

Ο γνωστός τράπερ ξέσπασε και το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα, Τρίτη (18-06-2024) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Έχει βγει αυτή η βρωμιάρα, η σιχαμένη, η εμετική, η Ζήνα, από το Αλήθειες με τη Ζήνα, που βγαίνει στην εκπομπή της και το παίζει Οσία Ποταπία και Μητέρα Τερέζα και πάντα στο πλευρό των κακοποιημένων και των κατατρεγμένων και καταδικάζει τα πάντα και…αυτό το σίχαμα, το σκουπίδι που εκμεταλλεύεται τον πόνο του κοσμάκη απ’ ότι φαίνεται γιατί αλλιώς το έπαιζε τόσο καιρό και δικαιολογεί τον Λύτρα που έσπασε στο ξύλο τη γυναίκα του γιατί λέει, καταστρέφεται μια λαμπρή καριέρα! Πληντύριο κανονικό. Ζήνα, σου εύχομαι…», ήταν τα λόγια του Light.

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA