Ο Χάρης Δούκας και επίσημα υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: «Το αύριο είναι αργά, πάμε τώρα για να νικήσουμε τη ΝΔ...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Ο Χάρης Δούκας και επίσημα υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: «Το αύριο είναι αργά, πάμε τώρα για να νικήσουμε τη ΝΔ...»

Και επίσημα υποψήφιος για την Ηγεσία και την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ είναι ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας...

Οι τυπικές ανακοινώσεις θα γίνουν την Κυριακή (30-06-2024) στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος όπου αναμένονται να ανακοινωθούν και οι επίσημες ημερομηνίες των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Με ανάρτηση του στο Twitter /X την Πέμπτη (27-06-2024) ο Χάρης Δούκας ήταν αρκετά ξεκάθαρος:

«Πάμε, για να εμπνεύσουμε ξανά και να κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή. Μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση, για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης του 21ου αιώνα, των μεγάλων αλλαγών και των αξιών. Τον δρόμο αυτόν, κανείς δεν μπορεί να τον διαβεί μόνος του. Ενώνουμε δυνάμεις, για να νικήσουμε τη ΝΔ, όπως το κάναμε στην Αθήνα. Τολμάμε για το ΠΑΣΟΚ, για την πατρίδα. Το αύριο είναι αργά. Πάμε Τώρα!» 

Το βράδυ της Πέμπτης μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του την Κυριακή (30-06-2024) στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος όπου αναμένονται να ανακοινωθούν και οι επίσημες ημερομηνίες των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA