Συνέντευξη Κασσελάκη για τις Ευρωεκλογές 2024: «Ζητώ ο κόσμος να κάνει την ανατροπή, η Ελλάδα είναι στον πάτο της Ευρώπης σε όλους τους θεσμούς όπως Κράτος Δικαίου, Ελευθερία Τύπου...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Συνέντευξη Κασσελάκη για τις Ευρωεκλογές 2024: «Ζητώ ο κόσμος να κάνει την ανατροπή, η Ελλάδα είναι στον πάτο της Ευρώπης σε όλους τους θεσμούς όπως Κράτος Δικαίου, Ελευθερία Τύπου...»

«Ο σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τη χώρα», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη του και απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να στείλουν μήνυμα στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024...

«Πρέπει ο ελληνικός λαός να στείλει ένα μήνυμα για την αλαζονεία του 41%. Είναι σκληρή και ανάλγητη κυβέρνηση», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημείωσε πως είμαστε στον «πάτο» της Ευρώπης, γιατί «έχουμε πρόβλημα στο πολιτικό μας σύστημα» και χρειαζόμαστε «μια νέα σχέση πολιτικών και πολιτών».

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσει αυτόνομος και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι «θα είναι αυτοδύναμος στις επόμενες εθνικές εκλογές».

«Τα ψέματα της κυβέρνησης»

«Ζητώ ο κόσμος να κάνει την ανατροπή, γιατί η κυβέρνηση είπε ψέματα πέρυσι προεκλογικά. Ψέματα για το έγκλημα των Τεμπών που γνωρίζουμε ότι υπήρχε μονταζιέρα, υπήρχε μυστική συνάντηση δύο μέρες μετά το έγκλημα για να μπαζωθεί, για να ρίξουν οστά νεκρών ανθρώπων σε χωράφια δήθεν για να ανοίξουν τον σιδηρόδρομο, που ξεκίνησαν δρομολόγια μετά από 25 μέρες», υπογράμμισε.

Και προσέθεσε πως η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είπε «ψέματα για τις μειώσεις φόρων και ψέματα όσον αφορά το δήθεν οικονομικό θαύμα της χώρας. Τώρα ξέρουμε ότι είμαστε δεύτεροι από τον πάτο σε αγοραστική δύναμη μαζί με Βουλγαρία και δεύτερη από την κορυφή σε έμμεσους φόρους μαζί με τη Σουηδία. Ψέματα όσον αφορά τις επενδύσεις στη δημόσια υγεία, γιατί βλέπουμε ένα ΕΣΥ που καταρρέει, ενώ αποκαλούνται ‘κάφροι και ανθρωπάκια’ οι υγειονομικοί από τον υπουργό Υγείας»

«Έχω απέναντί μου ένα τεράστιο σύστημα προπαγάνδας»

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατήγγειλε την προπαγάνδα που, όπως είπε, «έχει στήσει το Μέγαρο Μαξίμου» και αναρωτήθηκε πώς πληρώνει η ΝΔ όλες αυτές τις διαφημίσεις.

«Βλέπω ομιλία μου στον κινητό και βγαίνει διαφήμιση της ΝΔ. Με 500 εκατ. ευρώ χρέος που έχει αυτό το κόμμα, πώς πληρώνει αυτές τις διαφημίσεις; Εμείς που έχουμε μηδέν ευρώ χρέος, δεν μπορούμε να πληρώσουμε τέτοια ποσά. Αυτή η ανοσία που έχουμε αποκτήσει με τη βρωμιά στην πολιτική στη χώρα μας, είναι μία πολύ κακή εξέλιξη για τον ελληνικό λαό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω απέναντί μου ένα τεράστιο σύστημα προπαγάνδας και πρέπει να επικοινωνήσω τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με όλα τα μέσα που έχω απέναντί μου», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το όραμά μου για τα επόμενα δύο χρόνια»

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεδίπλωσε το σχέδιό του για την επομένη των ευρωεκλογών, λέγοντας πως «δεν θα κάνουμε ένα προεκλογικό πρόγραμμα λίγες εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές. Την επομένη των ευρωεκλογών θα ετοιμάσουμε ένα ξεκάθαρο κυβερνητικό πρόγραμμα για όλα τα ζητήματα. Ο καθένας να μπορεί να βρει τον εαυτό του μέσα στο πρόγραμμα. Και όλα αυτά θα γίνουν προτάσεις νόμου».

«Μπορεί κάποιος να μη με συμπαθεί, να με θεωρεί πολύ ξένο, νέο, σύγχρονο για αυτόν. Τουλάχιστον ας κοιτάξει τις προτάσεις μας. Θα υπάρχουν πολλές περισσότερες μέχρι τις εθνικές εκλογές», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι στην πατρίδα μου για να προσφέρω. Δεν είμαι εδώ για να κάνω καριέρα από την πολιτική όπως άλλοι, που αν τους βγάλεις από αυτόν τον στίβο δεν θα ξέρουν τι να κάνουν στη ζωή τους. Θέλω να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη για όλους, να μη μείνει κανείς πίσω. Να αλλάξουμε τη χώρα», σημείωσε επίσης.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA