Διακοπές θανάτου και έρευνες της πλάκας και στη Σύμη: Συνεργείο της ΕΡΤ εντόπισε τυχαία νεκρό τον δημοσιογράφο του BBC Μάικλ Μόσλεϊ δίπλα σε παραλία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Διακοπές θανάτου και έρευνες της πλάκας και στη Σύμη: Συνεργείο της ΕΡΤ εντόπισε τυχαία νεκρό τον δημοσιογράφο του BBC Μάικλ Μόσλεϊ δίπλα σε παραλία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ με την εξαφάνιση του δημοσιογράφου του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος αγνοείτο από την περασμένη Τετάρτη στη Σύμη κι ενώ βρισκόταν για διακοπές στο νησί με τη σύζυγό του και ένα φιλικό τους ζευγάρι...

Μετά από πέντε ημέρες ερευνών, όπου η αστυνομία, το Λιμενικό, η Πυροσβεστική και ο Ερυθρός Σταυρός «χτένιζαν» το νησί η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ εντοπίστηκε την Κυριακή (09-06-2024) σε απόσταση 10 μέτρων από την παραλία της Αγίας Μαρίνας, πάνω σε βράχια.

Κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του παρουσιαστή υπάρχει ένα beach bar, ενώ αναφέρεται πως γύρω από σημείο υπήρχε έντονη δυσοσμία, κάτι που μαρτυρά ότι ο Μάικλ Μόσλεϊ πιθανότατα έχασε τη ζωή του από την ημέρα της εξαφάνισής του.

Η σορός του εντοπίστηκε τυχαία από το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ. Ο εικονολήπτης Αντώνης Μυστίλογλου καθώς τραβούσε πλάνα από τις έρευνες στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εντόπισε τη σορό του δημοσιογράφου. 

Τα ερωτήματα που τίθενται και από βρετανικά μέσα για τον μυστηριώδη θάνατο και τις έρευνες των τοπικών αρχών είναι συνεχής...

Ο δημοσιογράφος ήταν απολύτως υγιής και τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα.

Ο εικονολήπτης της ΕΡΤ Αντώνης Μυστίλογλου τόνισε χαρακτηριστικά:

«Όταν ανεβήκαμε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας παρατήρησα στον φράχτη έξω από τη θάλασσα στην άκρη της παραλίας κάτι μαύρο. Έτσι έκανα κοντινό πλάνο με την κάμερα όσο μπορεί να ζουμάρει. Ήταν περίπου 300 μέτρα μακριά. Είδα κάτι για το οποίο δεν ήμουν σίγουρος. Το είπα στον δήμαρχο που καθόταν δίπλα μου και μου είπε ότι θα επιστρέψουμε να ελέγξουμε ξανά και αυτό κάναμε. Ήμασταν λίγο πιο κοντά, περίπου 200 μέτρα. Πήρα και πάλι τη λήψη, αλλά μέσα από τον φακό της κάμερας η εικόνα είναι πολύ μικρή. Δεν ήμουν σίγουρος. Έτσι αποφασίσαμε μόλις φτάσουμε ξανά στο καφέ θα παίξουμε ξανά το υλικό. Και τραβήξαμε με μια φωτογραφία της οθόνης με ένα iphone και τη μεγεθύναμε. Και μπορείτε να δείτε καθαρά ότι υπάρχει ένας άνδρας ξαπλωμένος με το χέρι στην κοιλιά του και στο άλλο χέρι είχε την τσάντα του. Η περιγραφή είναι ακριβώς όπως αυτού που ψάχνουμε. Λυπάμαι πραγματικά για την οικογένεια...»

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA