Βουλευτής ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος: «Υπάρχουν και τενεκέδες ανάμεσα στους 158 βουλευτές της ΝΔ...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Βουλευτής ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος: «Υπάρχουν και τενεκέδες ανάμεσα στους 158 βουλευτές της ΝΔ...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με δηλώσεις του στο κανάλι της Βουλής την Πέμπτη (13-06-2024) ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος, αποκάλυψε ότι στους 158 κυβερνητικούς βουλευτές «υπάρχουν τενεκέδες...», ενώ τάχθηκε κατά των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών και άφησε αιχμές για τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού Σταν Γκρίνμπεργκ, τον οποίο ειρωνικά χαρακτήρισε «μεγάλο γκουρού» που «έπεσε έξω» στις εκλογές...

Συγκεκριμένα, ο Γ. Λοβέρδος όταν ρωτήθηκε αν η ΝΔ έχει πάγκο ανέφερε:

«Βεβαίως. Είναι ψευδέστατο αυτό. Δεν λέω όλοι. Υπάρχουν και τενεκέδες μεταξύ των 158, όπως σε όλα. Υπάρχουν και γαλάτο μεταξύ των 158, αλλά στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι βουλευτές είναι αξιολογότατοι.

Πρέπει να μπουν περισσότεροι από την κοινοβουλευτική ομάδα. Αυτούς εκλέγει ο ελληνικός λαός. Καλώς ή κακώς αυτούς εκλέγει. Δεν εκλέγει τον άλλον. Εκτός αν μου πεις ότι φέρνω το μεγάλο ταλέντο το οποίο έχει διαπρέψει παγκοσμίως και τον φέρνω και τον κάνω υπουργό Οικονομικών γιατί είναι ο μεγάλος γκουρού της οικονομίας. Είδαμε όμως ότι ο μεγάλος γκουρού σε αυτές τις εκλογές πέσαν έξω», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Για την παρουσία των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών ο Γ. Λοβέρδος είπε:

«Είμαι σφόδρα εναντίον, σφόδρα, των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών. Τι σημαίνει εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί; Τους είδαμε. Δεν μπορούσαν να γίνουν οι ίδιοι βουλευτές, γίναν υπουργοί και μετά πήγαν σε περιφέρεις για να εκλεγούν ως υπουργοί. Ε αυτό το θεωρώ και ανήθικο κατά τη γνώμη μου. Και το θεωρεί και όλη η κοινοβουλευτική ομάδα ότι είναι ανήθικο».

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA