Βράδυ Τετάρτης: Παραδόθηκε ο μεγαλοδικηγόρος Απόστολος Λύτρας σε αστυνομικό τμήμα - «Άκουσα στα κανάλια ότι βγήκε ένταλμα και ήρθα μόνος μου, δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό, η κόρη μου πήγε σπίτι να πάρει χρήματα για την αδερφή της, βλέπετε ούτε ρούχα δεν έχω...» - Την Πέμπτη θα οδηγηθεί στις Φυλακές (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Βράδυ Τετάρτης: Παραδόθηκε ο μεγαλοδικηγόρος Απόστολος Λύτρας σε αστυνομικό τμήμα - «Άκουσα στα κανάλια ότι βγήκε ένταλμα και ήρθα μόνος μου, δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό, η κόρη μου πήγε σπίτι να πάρει χρήματα για την αδερφή της, βλέπετε ούτε ρούχα δεν έχω...» - Την Πέμπτη θα οδηγηθεί στις Φυλακές (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Παραδόθηκε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (19-06-2024) ο 52χρονος γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας,-ο οποίος ήταν άφαντος όλη την ημέρα-, μια ώρα αφότου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από την Ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία για την ιστορία πριν δύο 24ωρα τον είχε αφήσει ελεύθερο με τυπικούς όρους για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωφοπούλου και το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος...

Ο Λύτρας με ένα κοντομάνικο και ένα σορτσάκι μετέβη στο Aστυνομικό Tμήμα Παλλήνης και αφού έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους και κάμερες πήγε μετά μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα και παραδόθηκε και το πρωί της Πέμπτης (20-06-2024) θα πάρει τον δρόμο για τη φυλακές.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε περίπου στις 18:00 το απόγευμα αφού ο εξαφανισμένος ποινικολόγος, -μέχρι τότε-, παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Νωρίτερα, ο δικηγόρος της 37χρονης συζύγου του κατέθεσε αίτημα να αντικατασταθούν οι περιοριστικοί όροι με προσωρινή κράτηση.

Ο Απόστολος Λύτρας τόνισε ότι μόλις άκουσε στα κανάλια για το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ήρθε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και είπε ότι ουδέποτε έστειλε απειλητικό μήνυμα στη σύζυγό του και ποτέ δεν πήγε στο σπίτι της συζύγου του το βράδυ της Τρίτης (19-06-2024). Υποστήριξε ότι η μεγάλη του κόρη πήγε στο σπίτι όπου έμενε με την Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα προκειμένου να πάρει χρήματα καθώς η αδερφή της έπρεπε να ταξιδέψει. Αρνήθηκε ότι είχε σχέση με την επίσκεψη της πρώην συζύγου του και της κόρης του στο σπίτι.

«Άκουσα ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος μου και ήρθα μόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Ήταν πρωτοβουλία της κόρης μου, επειδή χρειαζόταν χρήματα, γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο. Έχουν άριστη σχέση με τη Σοφία, τη σύζυγό μου, δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Υπήρχε μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα, η μεγάλη μου κόρη, ότι θα περάσει να πάρει… Βλέπετε, ούτε ρούχα δεν έχω. Λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε, δεν θεώρησαν ότι θα γίνει τίποτα. Και με τον Γιώργο και με την πρώην σύζυγό μου υπήρχε άριστη σχέση.Από ένα σημείο και μετά φτάνουμε στην υπερβολή, είναι δεδομένο ότι φταίω και μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω. Δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν κάποιο αντίστοιχο περιστατικό το λέει και η ίδια...», είπε μεταξύ άλλων.

Υ.Γ.: Άραγε για πόσο διάστημα θα μείνει μέσα γιατί οι πληροφορίες λένε ότι θα καταθέσει προσφυγή μέσω των δικηγόρων του κατά της διάταξης της Ανακρίτριας και αν γίνει δεκτή θα μείνει ελεύθερος πάλι...

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA