Χαλκίδα: Φιάσκο η συνεδρίαση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου; Η Δήμαρχος που αγνόησε ο Μητσοτάκης… έκοψε τον ήχο στην ΚΕΔΕ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Φιάσκο η συνεδρίαση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου; Η Δήμαρχος που αγνόησε ο Μητσοτάκης… έκοψε τον ήχο στην ΚΕΔΕ (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε το ρεπορτάζ της Aθηναϊκης ηλεκτρονικής εφημερίδας «Αυτοδιοίκηση», -που ασχολείται εξειδικευμένα με την τοπική αυτοδιοίκηση της χώρας-, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα την Πέμπτη (13-06-2024) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων:

Τα διοικητικά Συμβούλια της ΚΕΔΕ συνεδριάζουν κάθε φορά και σε μία επαρχιακή πόλη προκειμένου να ακουστούν και να προβληθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε Δήμος.

Σήμερα η συνεδρίαση του ΔΣ, η οποία είναι κοινή με την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιείται στην Χαλκίδα και συγκεκριμένα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Υπάρχει όμως ένα σημαντικό πρόβλημα… Ο ήχος και η σύνδεση!

Ενώ στην αρχή της συνεδρίασης όπου μίλησε η δήμαρχος που αγνόησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Ε Βάκα, δεν υπήρχαν προβλήματα, όταν μιλούσε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λ. Κυρίζογλου και ο Α΄ Αντιπρόεδρος Γρ. Κωνσταντέλλος, ή η σύνδεση κοβόταν συνεχώς ή δεν υπήρχε ήχος. Τα προβλήματα συνεχίζονται και αυτήν την ώρα, κάτι που θα πρέπει οι υπεύθυνοι του Δήμου που φιλοξενούν την συνεδρίαση να ελέγξουν και να διορθώσουν άμεσα.

Ποιος ευθύνεται για τα προβλήματα αυτά;

Μήπως ο σημερινός… καύσωνας ή υπάρχει πρόβλημα με την συγκεκριμένη αίθουσα που γίνονται τα δημοτικά συμβούλια;

Εάν η κ. Βάκα, η οποία εξελέγη οριακά (43,1%) τις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου, δεν μπορεί να λύσει τέτοια μικροζητήματα, πώς μπορεί να περιμένει κάποιος να λύσει τα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν την περιοχή;

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA