Επιστροφή Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό με μυθικό συμβόλαιο - Ο Βούλγαρος πρώην παίκτης του NBA θα εισπράξει 20 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 5 χρόνια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Επιστροφή Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό με μυθικό συμβόλαιο - Ο Βούλγαρος πρώην παίκτης του NBA θα εισπράξει 20 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 5 χρόνια

Ο Σάσα Βεζένκοφ επιστρέφει στον Ολυμπιακό και αφήνει πίσω το NBA και τους Τορόντο Ράπτορς (Σακραμέντο Κινγκς)...

Ο Βούλγαρος φόργουορντ έμεινε ελεύθερος και θα υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» για 5 χρόνια, που θα του αποφέρει μαζί με τα πριμ και τα μπόνους 20 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Ευρώπης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος φόργουορντ την τελευταία του χρονιά στον Ολυμπιακό, που αναδείχθηκε MVP της Euroleague, εισέπραξε 1,2 εκατομμύρια ευρώ και το 2024-25 θα πάρει κάτι λιγότερο από τα... τριπλάσια.

Το περασμένο καλοκαίρι του 2023, υπέγραψε με τους Σακραμέντο Κινγκς τριετές συμβόλαιο (2+1) με μεικτές απολαβές τα 19,9 εκατομμύρια δολάρια. Πήρε τα 6,3 του πρώτου χρόνου και τώρα επιστρέφει για να συνεχίσει την σταδιοδρομία του στην ομάδα που τον ανέδειξε ως έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA