Παίκτες χαμηλής αξίας που πρέπει να προσέξετε στο Euro 2024 | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Παίκτες χαμηλής αξίας που πρέπει να προσέξετε στο Euro 2024

Το τουρνουά UEFA Euro 2024 έχει ήδη ξεκινήσει και πρόκειται να αναδείξει μερικά από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα από όλη την Ευρώπη. Ενώ τα φώτα της δημοσιότητας συχνά πέφτουν στα αστέρια υψηλής απόδοσγς, το τουρνουά παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για λιγότερο γνωστούς παίκτες να αφήσουν το στίγμα τους...

Αυτοί οι παίκτες χαμηλότερης αξίας, που συχνά παραβλέπονται από ειδικούς και φιλάθλους, μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι για τις ομάδες τους. Οι σελίδες που προσφέρουν σήμερα αναλυτική λίστα με όλους τους αγώνες που θα δεις στο euro 2024 πρόγραμμα είναι πολλές.

Ανερχόμενα αστέρια από λιγότερο γνωστά πρωταθλήματα

Στους αγώνες που έχουμε δει μέχρι τώρα, όπως αυτής της νίκης της Ιταλίας, έχουμε δει πολλά αστέρια να προελαύνουν. Ωστόσο, πολλοί παίκτες χαμηλής αξίας προέρχονται από πρωταθλήματα που συνήθως δεν συγκεντρώνουν την ίδια προσοχή με τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτοί οι παίκτες φέρνουν συχνά ένα διαφορετικό στυλ και μια δίψα να αποδείξουν τον εαυτό τους στη μεγάλη σκηνή.

Ξάβερ Σλάγκερ (Αυστρία)

Παίζοντας στην Μπουντεσλίγκα για την RB Leipzig, ο Schlager είναι ένας ευέλικτος μέσος γνωστός για τον ρυθμό εργασίας του και την τακτική του ευφυΐα. Αν και δεν είναι γνωστό όνομα, η ικανότητά του να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού και η αμυντική του δεινότητα τον καθιστούν παίκτη-κλειδί για την Αυστρία.

Σάσα Καλάιτζιτς (Σερβία)

Ο πανύψηλος επιθετικός της Wolverhampton Wanderers έχει αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών, αλλά όταν είναι σε φόρμα, είναι μια ισχυρή απειλή για τα γκολ. Το ύψος και η εναέρια ικανότητά του τον καθιστούν μοναδικό πλεονέκτημα και θα μπορούσε να αποτελέσει την έκπληξη στο Euro 2024.

Οι νεαροί παίκτες συχνά βλέπουν τουρνουά όπως το Euro ως την τέλεια ευκαιρία για να ανακοινώσουν τον εαυτό τους στον κόσμο. Αυτοί οι παίκτες, που αναπτύσσουν ακόμη το παιχνίδι τους, φέρνουν ενέργεια και απρόβλεπτο χαρακτήρα στις ομάδες τους.

Άνταμ Χλόζεκ (Τσεχική Δημοκρατία)

Ο Χλόζεκ είναι ένας δυναμικός επιθετικός με όραμα για γκολ. Η ευελιξία του του επιτρέπει να παίζει σε όλη τη γραμμή κρούσης και οι εμφανίσεις του στην Μπούντεσλιγκα δείχνουν ότι είναι έτοιμος για ένα τουρνουά ξεσπάσματος.

Ουγκό Εκιτικέ (Γαλλία)

Με τον ανταγωνισμό για τις θέσεις στη γαλλική ομάδα να είναι απίστευτα έντονος, η συμμετοχή του Εκιτικέ από μόνη της θα ήταν αξιοσημείωτη. Ο νεαρός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει δείξει λάμψεις και θα μπορούσε να προσφέρει στη Γαλλία μια διαφορετική επιθετική επιλογή.

Έμπειροι αγωνιστές με πόντους για να αποδείξουν την αξία τους

Οι βετεράνοι παίκτες που μπορεί να μην βρίσκονται πια στο προσκήνιο μπορούν επίσης να αποτελέσουν πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία. Η εμπειρία και η γνώση τους για το παιχνίδι μπορεί να αποδειχθεί ζωτικής σημασίας, ειδικά σε καταστάσεις υψηλής πίεσης.

Γιόσιπ Ίλιτσιτς (Σλοβενία)

Αν και βρίσκεται πλέον στα τελευταία στάδια της καριέρας του, ο Iličić παραμένει μια δημιουργική δύναμη. Οι τεχνικές του ικανότητες και η ικανότητά του να ξεκλειδώνει τις άμυνες θα μπορούσαν να είναι καθοριστικές για τη Σλοβενία, μια ομάδα που θέλει να έχει αντίκτυπο στο Euro 2024.

Γκίλφι Σίγκουρντσον (Ισλανδία)

Μετά από μια δύσκολη περίοδο στην καριέρα του, ο Σίγκουρντσον θα είναι πρόθυμος να υπενθυμίσει σε όλους την ποιότητά του. Το όραμά του, η ικανότητά του στις στημένες φάσεις και η εμπειρία του θα μπορούσαν να τον καταστήσουν παίκτη-κλειδί για την Ισλανδία.

Αμυντικά στελέχη κάτω από το ραντάρ

Οι σταθεροί αμυντικοί παίκτες περνούν συχνά απαρατήρητοι, αλλά είναι απαραίτητοι για την επιτυχία μιας ομάδας. Αυτοί οι παίκτες μπορούν να αποτελέσουν τα θεμέλια πάνω στα οποία μπορούν να χτίσουν οι ομάδες τους.

Μερίχ Ντεμιράλ (Τουρκία)

Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός, που αγωνίζεται σήμερα στην Αταλάντα, είναι γνωστός για τη φυσική του κατάσταση και την αμυντική του ικανότητα. Η ικανότητα τουΝτεμιράλ να οργανώνει την άμυνα και να κάνει κρίσιμες αναχαιτίσεις θα είναι ζωτικής σημασίας για τις φιλοδοξίες της Τουρκίας στο τουρνουά.

Πάου Τόρες (Ισπανία)

Ενώ η Ισπανία διαθέτει αρκετούς αμυντικούς υψηλού προφίλ, ο Torres έχει καθιερωθεί αθόρυβα ως μια αξιόπιστη παρουσία στα μετόπισθεν. Η ψυχραιμία του στη μπάλα και η αμυντική του σταθερότητα θα μπορούσαν να είναι ζωτικής σημασίας για την εκστρατεία της Ισπανίας.

Οι μηχανές του κέντρου που τροφοδοτούν τις ομάδες τους

Οι μεσοεπιθετικοί που μπορούν να ελέγχουν το παιχνίδι συχνά κάνουν τη διαφορά σε αμφίρροπους αγώνες. Αυτοί οι παίκτες χαμηλής αξίας μπορεί να μην παίρνουν τα πρωτοσέλιδα, αλλά η συμβολή τους είναι ανεκτίμητη.

Τέιν Κόπμεϊνερς (Ολλανδία)

Ο μέσος της Αταλάντα είναι γνωστός για το εύρος της πάσας του και την τακτική του αντίληψη. Η ικανότητα του Koopmeiners να διαλύει το παιχνίδι και να μοιράζει την μπάλα αποτελεσματικά θα είναι το κλειδί για την ολλανδική μεσαία γραμμή.

Πιερ Χόιμπιεργκ (Δανία)

Οι αμυντικές ικανότητες και οι ηγετικές ικανότητες του Χόιμπιεργκ τον καθιστούν σημαντικό παίκτη για τη Δανία. Η εμπειρία του στην Πρέμιερ Λιγκ έχει βελτιώσει τις ικανότητές του, καθιστώντας τον παίκτη που πρέπει να παρακολουθεί κανείς.

Οι επιθετικοί που θέλουν να αφήσουν το στίγμα τους

Οι επιθετικοί και οι επιθετικοί παίκτες από μικρότερα πρωταθλήματα ή συλλόγους μπορεί συχνά να περνούν κάτω από το ραντάρ, αλλά διαθέτουν τη δυνατότητα να κερδίσουν αγώνες.

Τζιάκομο Ρασπαντόρι (Ιταλία)

Ο νεαρός επιθετικός από τη Νάπολι έχει δείξει μεγάλες υποσχέσεις στη Serie A. Η κίνηση, τα τελειώματα και η ικανότητα του Ρασπαντόρι να παίζει σε πολλούς επιθετικούς ρόλους τον καθιστούν πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο για την Ιταλία.

Ρομάν Γιάρεμτσουκ (Ουκρανία)

Ο Γιάρεμτσουκ, που αγωνίζεται στη Βαλένθια, είναι ένας σωματικά επιβλητικός επιθετικός με έφεση στο να πετυχαίνει σημαντικά γκολ. Η παρουσία του στην ουκρανική επίθεση προσθέτει μια διαφορετική διάσταση και θα μπορούσε να αποτελέσει παίκτη-κλειδί για την εθνική του ομάδα.

Η σημασία της ανίχνευσης και της στρατηγικής

Ένας από τους βασικούς παράγοντες για τον εντοπισμό παικτών χαμηλής αξίας είναι το αποτελεσματικό σκάουτινγκ και ο στρατηγικός σχεδιασμός από τις εθνικές ομάδες. Οι προπονητές και οι σκάουτερ ξοδεύουν αμέτρητες ώρες αναλύοντας παίκτες που μπορούν να ταιριάξουν σε συγκεκριμένους ρόλους ή να προσφέρουν απροσδόκητα πλεονεκτήματα. Αυτοί οι παίκτες χαμηλής αξίας έρχονται συχνά με λιγότερη πίεση και προσδοκίες, επιτρέποντάς τους να παίζουν με μεγαλύτερη ελευθερία και ενδεχομένως να έχουν σημαντικό αντίκτυπο.

Euro 2024

Καθώς εξελίσσεται το Euro 2024, τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν φυσικά στους παίκτες-σταρ του τουρνουά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τον πιθανό αντίκτυπο των παικτών χαμηλής αξίας που μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση για τις ομάδες τους. Αυτοί οι παίκτες, που συχνά παραβλέπονται, φέρνουν μοναδικές δεξιότητες, εμπειρίες και πείνα για να αποδείξουν τον εαυτό τους σε ένα από τα μεγαλύτερα στάδια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Είτε μέσω σταθερής άμυνας, δυναμικού παιχνιδιού στη μεσαία γραμμή ή κρίσιμων γκολ, αυτοί οι παίκτες χαμηλής αξίας είναι έτοιμοι να αφήσουν σημαντικό σημάδι στο Euro 2024.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA