Τροχαίο για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου με το βουλευτικό της αυτοκίνητο... | EviaZoom.gr - Εύβοια News
13 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER ΟΠΕΚΕΠΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΥΒΟΙΑ
 

Τροχαίο για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχασε τον έλεγχο και βγήκε εκτός δρόμου με το βουλευτικό της αυτοκίνητο...

Θύμα τροχαίου ατυχήματος στη Λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου, κοντά στο Λαύριο, έπεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου... 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» που κυκλοφόρησε την Δευτέρα (22-09-2025), η Πρόεδρος της "Πλεύσης Ελευθερίας" οδηγούσε, τα ξημερώματα του Σαββάτου (20-09-2025), μόνη της-, χωρίς τη συνοδεία αστυνομικού-, το βουλευτικό της αυτοκίνητο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να ντεραπάρει. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρήκε από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει τραυματιστεί σοβαρά και κάλεσε σε βοήθεια από το κινητό της τηλέφωνο. 

Στο σημείο έφτασε γρήγορα περιπολικό της αστυνομίας και δεν κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε κάποιο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA