Φοβερή ποινή... Σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε η Ματσούκα που δεν έδωσε το «παρών» στη δίκη - Οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα, μεθυσμένη, χωρίς δίπλωμα και πινακίδες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
13 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER ΟΠΕΚΕΠΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΥΒΟΙΑ
 

Φοβερή ποινή... Σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε η Ματσούκα που δεν έδωσε το «παρών» στη δίκη - Οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα, μεθυσμένη, χωρίς δίπλωμα και πινακίδες

Η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Πέτρου Κόκκαλη, Δήμητρα Ματσούκα, είχε συλληφθεί τυχαία τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη (20-11-2025) στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Νοτιοανατολικής Αττικής σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και δεν είχε ούτε πινακίδες κυκλοφορίας...

Οδηγός του οχήματος ήταν η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ στο αλκοτέστ που της έγινε διαπιστώθηκε ότι ήταν και υπό την υπό την επήρεια μέθης.

Είχε οδηγηθεί στις 20 Νοεμβρίου 2025 στα Δικαστήρια Ευελπίδων όπου αφέθηκε ελεύθερη και το αυτόφωρο αναβλήθηκε για τις 2 Δεκεμβρίου 2025.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδίκειο Αθηνών χωρίς να είναι η ίδια «παρών» και εκπροσωπήθηκε από τρεις δικηγόρους τους.

Η Δήμητρα Ματσούκα καταδικάστηκε για όλα τα αδικήματα που κατηγορείτο σε 8 μήνες φυλάκιση με αναστολή, χωρίς να της επιβληθεί και κάποιο πρόστιμο. Ακολούθως οι δικηγόροι της άσκησαν και έφεση.

Συγκεκριμένα, καταδικάστηκε για τα αδικήματα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, κυκλοφορία οχήματος που του έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες και οδήγηση από πρόσωπο που του έχει αφαιρεθεί το δίπλωμα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA