Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Αμάρυνθο την Δευτέρα (26-01-2026) με απόφαση του Δημάρχου Ερέτριας Νίκου Γουρνή. Ο λόγος; Δεν θα έχει νερό η περιοχή...Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ερέτριας:
«Με απόφαση του Δημάρχου Νίκου Γουρνή, τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αμάρυνθο.
Αιτία η υποχρεωτική διακοπή υδροδότησης από τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής 25 Ιανουαρίου μέχρι και την επόμενη μέρα, Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026, για εργασίες καθαρισμού της δεξαμενής της περιοχής.
Λόγω της διακοπής του νερού είναι αδύνατη η χρήση των τουαλετών των σχολείων και για τη διασφάλιση της υγιεινής των μαθητών αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας των εν λόγω σχολικών μονάδων».















