Όπως αναφέραμε στο προηγούμενο δημοσίευμα (δείτε ΕΔΩ) μετά την ανανέωση της θητείας του Αρχηγού της Πυροσβεστικής Θεόδωρου Βάγια και την τοποθέτηση του Αναστάσιου Παππά ως νέου Υπαρχηγού της Πυροσβεστικής, την σκυτάλη στις φετινές Κρίσεις πήραν οι Αρχιπύραρχοι...Ειδικότερα:
Με απόφαση του του Αρχηγού της Πυροσβεστικής Θεόδωρου Βάγια 9 Αρχιπύραρχοι πήραν προαγωγή στο βαθμό του Υποστρατήγου.
Ανάμεσα τους είναι και ο Ευβοιώτης Περικλής Κουλκουβίνης (κατάγεται από την Αμάρυνθο), ο οποίος πέρυσι ορίστηκε Επικεφαλής της Πυροσβεστικής σε ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε διατελέσει Διοικητής του Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, Επικεφαλής της Πυροσβεστικής του Νομού Εύβοιας και Επικεφαλής στους Νομούς Βοιωτίας και Ηλείας.
Που τοποθετήθηκε ο Υποστράτηγος -πλέον- Περικλής Κουλκουβίνης...
Ο Περικλής Κουλκουβίνης δεν μετακινείται από την Στερεά Ελλάδα παρ΄όλο την σημαντική προαγωγή του.
Αναβαθμίστηκε ως Συντονιστής της Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας, παίρνοντας την θέση του Παναγιώτη Κυπριωτέλλη, ο οποίος μετακινήθηκε στην Πυροσβεστική Ακαδημία ως Διοικητής.
Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΥΛΚΟΥΒΙΝΗΣ:















