Χαλκίδα: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του Βαγγέλη Κουκοφίκη! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του Βαγγέλη Κουκοφίκη! (ΦΩΤΟ)

Το τελευταίο αντίο στον 26χρονο Βαγγέλη Κουκοφίκη είπαν το μεσημέρι της Τρίτης συγγενείς και φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στην Έξω Παναγίτσα.
Ο άτυχος μοτοσυκλετιστής βρήκε τραγικό θάνατο την Παρασκευή (28-11-2014) το βράδυ, μετά από τροχαίο που συνέβη στο 3,5ο χιλιόμετρο  Χαλκίδας - Αρτάκης, στη γνωστή στροφή «καρμανιόλα» της Έξω Παναγίτσας, κοντά στους Αγίους Ευβοείς. 
Χαλκίδα: Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του Βαγγέλη Κουκοφίκη! (ΦΩΤΟ)
Η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με ΙΧ αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η μηχανή να ανατραπεί μέσα στο οδόστρωμα και ο 26χρονος να χάσει επί τόπου τη ζωή του. 
Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, συνελήφθη o 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.

Ο θάνατος του Βαγγέλη Κουκοφίκη συγκλόνισε την Χαλκίδα, μιας και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Με καταγωγή από την Αθήνα, διέμενε πολλά χρόνια στην Έξω Παναγίτσα μαζί με την οικογένεια του, ενώ ο πατέρας του, Κώστας Κουκοφίκης είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός.
 
Η κηδεία έγινε το μεσημέρι της Τρίτης, σε κλίμα βαθιάς οδύνης και υπό την επήρεια ακόμη του σοκ που προκάλεσε ο χαμός του. H παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA