Χαλκίδα: Αντί να ντρέπεται ο Γιώργος Μπαντούνας, στριγκλίζει μέσω facebook για τις αποκαλύψεις! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Αντί να ντρέπεται ο Γιώργος Μπαντούνας, στριγκλίζει μέσω facebook για τις αποκαλύψεις!

Χαλκίδα: Αντί να ντρέπεται ο Γιώργος Μπαντούνας, στριγκλίζει μέσω facebook για τις αποκαλύψεις!
Δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσιο ο αποτυχημένος πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ - Ο Αντιδήμαρχος Χαλκιδέων και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Γιώργος Μπαντούνας, αντί να δώσει εξηγήσεις για τα ρουσφέτια, την μαύρη εργασία, τις απευθείες αναθέσεις ακόμη και σε επιχειρήσεις δημοτικών συμβούλων, τα αυθαίρετα κτίρια κ.α., τολμά να επιτίθεται με χυδαίους χαρακτηρισμούς, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, κατά του eviazoom.gr και των δημοσιογράφων που αποκάλυψαν τα θέματα με αδιάσειστα στοιχεία και αποδείξεις, που φέρουν όλες την φαρδιά, πλατιά υπογραφή του.

Προφανώς, ο Γιώργος Μπαντούνας είχε συνηθίσει να συνδιαλέγεται με συστημικά τοπικά ΜΜΕ που εξυπηρετούν σκοπίμότητες, συμφέροντα και πάει λέγοντας, στα οποία μάλιστα ο Αντιδήμαρχος αυτοπροβάλλεται κατά καιρούς, με οικονομική αμοιβή. 

Το eviazoom.gr είναι και παραμένει το μοναδικό πλήρως ανεξάρτητο και απόλυτα έγκυρο μέσο ενημέρωσης και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες αλλά και ο κ. Μπαντούνας.

Η τελευταία αποκάλυψη του eviazoom.gr που αφορά άλλη μια απευθείας ανάθεση του Δήμου Χαλκιδέων, είναι το ποσό, ύψους 1.845 ευρώ για προμήθεια γλαστρών και ζαρντινιέρων στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου από την εταιρεία Αφράτης - Λώλης Ο.Ε. Ο Γιώργος Μπαντούνας προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λέγοντας ότι πρόκειται για γλάστρες που τοποθετήθηκαν πίσω απο τα δικαστήρια για να προστατέψει, όπως είπε, ένα νέο έργο στο οποίο πάρκαραν τα αυτοκίνητα τους οι κάτοικοι πάνω στις πλάκες, ωστόσο το επίσημο έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα και από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δεν αναφέρει πουθενά αυτά που αναφέρει ο Γ. Μπαντούνας. Όπως βλέπετε, το μόνο που γράφει είναι ότι πρόκειται για προμήθεια γλαστρών και ζαρντινιέρων για την δεντροφύτευση και τον καλλωπισμό κοινόχρηστων χώρων.
Χαλκίδα: Αντί να ντρέπεται ο Γιώργος Μπαντούνας, στριγκλίζει μέσω facebook για τις αποκαλύψεις! 
Και όλα αυτά, την ώρα που εκατοντάδες δημότες της Χαλκίδας, δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε ένα πιάτο φαγητό, αλλά και σπίτι, όπως ανέδειξαν και τα παγκόσμια τηλεοπτικά κανάλια CNN και Canal+ που επισκέφθηκαν πρόσφατα τη πόλη της Χαλκίδας.

Καμία εξήγηση επίσης δεν δόθηκε από τον Γιώργο Μπαντούνα για την αποκάλυψη-σοκ, με την απευθείας ανάθεση ποσού 1.284 ευρώ + ΦΠΑ, στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών που διατηρεί ο πατέρας του δημοτικού συμβούλου και γραμματέα του δημ. συμβουλίου, Παναγιώτη Γεωργαρά.

Ο δήμαρχος αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι δόθηκε προμήθεια, και χωρίς διαγωνισμό σε κατάστημα συγγενικού προσώπου Δημοτικού Συμβούλου και εν προκειμένω του κ. Γεωργαρά.

Ωστόσο ο δήμαρχος προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας ειρωνικά ότι πρόκειται για «εξωφρενικό» ποσό για την εμποροπανήγυρη της Αγίας Παρασκευής, αφού για τα υλικά αυτά κρίθηκε ότι είχε η συμφερότερη τιμή.Χαλκίδα: Αντί να ντρέπεται ο Γιώργος Μπαντούνας, στριγκλίζει μέσω facebook για τις αποκαλύψεις!
Άμεση ήταν και η αντίδραση του συνδυασμού του Θανάση Ζεμπίλη, ο οποίος εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση μιλώντας ξεκάθαρα για «όργιο παρανομιών και ρουσφετιών».

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το ρουσφετολογικό όργιο, ο κ. Παγώνης συνελήφθη ψευδόμενος!

Στις κρίσιμες αυτές ώρες που διέρχεται η πατρίδα μας, τη στιγμή που η αγωνία όλων μας για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας, έχει σκιάσει κάθε σκέψη και δράση μας, ο Δήμος Χαλκιδέων ως παραφωνία, συνεχίζει να εξελίσσεται σε έναν καλοστημένο ρουσφετολογικό μηχανισμό.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η παράταξή μας προειδοποίησε τη Δημοτική Αρχή για το ρουσφετολογικό όργιο, ζητώντας να παταχθούν τα φαινόμενα αυτά.

Καταγγείλαμε συγκεκριμένες περιπτώσεις που εστιάζονται κυρίως σε φαινόμενα μαύρης εργασίας στο Δήμο με εργαζόμενους να προσλαμβάνονται από το ΄΄παράθυρο΄΄ χωρίς καμιά νόμιμη διαδικασία, σε περιπτώσεις κατασκευής πεζοδρομίων σε μεμονωμένα τμήματα (Λ. Παπαστρατή, οδός Γιαννίτση κλπ. ) και μάλιστα με τη χρήση πολυτελών υλικών, ακόμα και στα μεγάλα έργα που υποκύπτουν επίσης στη ρουσφετολογική πρακτική, όπως αυτό της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως στη Ν. Αρτάκη, με τις κατά περίπτωση απομειώσεις πεζοδρομίων.

Δυστυχώς η δημοτική αρχή αντί να συνετιστεί, εγκαταλείπει πλέον και τα προσχήματα, εξυπηρετώντας ακόμα και μέλη της δημοτικής της παράταξης. Ενδεικτικά αναφέρονται τα κάτωθι παραδείγματα:

- Στην πρώτη περίπτωση υποψ. δημοτικού συμβούλου αφαιρούν δέντρο μπροστά από το κατάστημα της συζύγου του στον πεζόδρομο της Αβάντων.

- Στη δεύτερη περίπτωση δημοτικού συμβούλου προχωρούν σε απευθείας ανάθεση για προμήθεια υλικών από το κατάστημά του.

- Στην τρίτη και κορυφαία περίπτωση υποψ. δημοτικού συμβούλου κατασκευάζουν αυθαίρετο κτίριο για τις ανάγκες του συλλόγου, του οποίου είναι πρόεδρος!!

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Χαλκιδέων σπαταλά οικονομικούς πόρους για την κατασκευή αυθαίρετου κτιρίου στο πάρκο Βούρκου.

Με την ενέργεια αυτή τίθεται μείζον ζήτημα ηθικής τάξης, καθώς ο Δήμος Χαλκιδέων που είναι ο αρμόδιος φορέας προκειμένου να ελέγχει και να τιμωρεί πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαιρεσίες ιδιωτών, είναι αυτός που πρωτοστατεί σε αυθαίρετες πράξεις και μάλιστα σε κοινόχρηστο χώρο.

Το χειρότερο, όμως, όλων είναι ότι ο κ. Παγώνης επέλεξε να πει ψέματα, αρνούμενος κάθε ανάμειξη του Δήμου, για να διαψευστεί στη συνέχεια από το φωτογραφικό υλικό του ρεπορτάζ.

Στην προκειμένη περίπτωση αρμόζει η φράση του Θουκυδίδη "Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδομεν"»"


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Παγώνης δίνει χιλιάδες ευρώ για γλάστρες και ζαρντινιέρες! Δείτε το έγγραφο

Χαλκίδα: «Ο Παγώνης δεν πείθει πλέον ούτε μικρά παιδιά» - Δείτε το έγγραφο που βγάζει ψεύτη τον δήμαρχο - Απευθείας ανάθεση 1.284 ευρώ σε οικογενειακή επιχείρηση δημοτικού συμβούλου (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Η απάντηση του Χρήστου Παγώνη στις καταγγελίες Ζεμπίλη

Χαλκίδα: «Σιγή ιχθύος» από Παγώνη για τις καταγγελίες Ζεμπίλη

Χαλκίδα: Ο Χρήστος Παγώνης καταγγέλεται για «όργιο παρανομιών και ρουσφετιών» - Δείτε την σκληρή ανακοίνωση του συνδυασμού του Θανάση Ζεμπίλη
 
Χαλκίδα: 15.000 € απευθείας ανάθεση του Χρήστου Παγώνη σε Σαλή και Γεωργαρά για προμήθεια υλικών στο Παζάρι της Αγίας Παρασκευής (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA