Χαλκίδα: Την Πέμπτη κηδεύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου - Ποιος ήταν ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Την Πέμπτη κηδεύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου - Ποιος ήταν ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Την Πέμπτη 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Γιώργου Παπαγεωργίου, ο οποίος το πρωί της Τρίτης (25-08-2015) «έσβησε» σε ηλικία 60 ετών στην Εντατική του ΚΑΤ, ύστερα από εγκεφαλικό που υπέστη την Πέμπτη (04-06-2015) κατά την διάρκεια δίκης στα Δικαστήρια Χαλκίδας...

Ο θάνατος του Γιώργου Παπαγεωργίου σκόρπισε θλίψη σε όλη την Εύβοια. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 27 Αυγούστου και ώρα 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Παμμεγιστών Ταξιαρχών στην Χαλκίδα.

Το χρονικό
 
Ήταν πριν δυόμιση μήνες και συγκεκριμένα την Πέμπτη (04-06-2015) όταν κατά την διάρκεια δίκης στα Δικαστήρια Χαλκίδας, ο Γιώργος Παπαγεωργίου κατέρρευσε την ώρα που αγόρευε και έπεσε λιπόθυμος στο έδαφος. 

Όλο αυτόν τον καιρό έδινε μάχη στην Εντατική του ΚΑΤ για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο δεν άντεξε και το πρωί το πρωί της Τρίτης (25-08-2015) έσβησε σε ηλικία 60 ετών.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου 

Ο πρώην βουλευτής γεννήθηκε στη Χαλκίδα στις 4-4-1955 και είχε δύο γιους.

Είχε σπουδάσει νομικά και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξελέγη βουλευτής Εύβοιας στις εκλογές του 2000, 2004, 2007.


Παράλληλα ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι διετέλεσε:

-δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σκύρου (1982-1986), 

-μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευβοίας,

Νομαρχιακός Σύμβουλος Ευβοίας (1998-2000). 

Υπήρξε από τους εμπνευστές και πρωτεργάτες της ίδρυσης της εταιρείας λαϊκής βάσης «Σκύρος Ναυτική Εταιρεία» και μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου. 

Διετέλεσε επίσης, αντιπρόεδρος του συλλόγου Σκυριανών της Αθήνας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Προστασίας Περιβάλλοντος Χαλκίδας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Γενικός Γραμματέας) του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίδας και ήταν μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδας-Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Θρήνος στην Εύβοια: «Έσβησε» στην εντατική ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπαγεωργίου

Χαλκίδα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο δικηγόρος Γιώργος Παπαγεωργίου! Έπαθε εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια της δίκης!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA