Εύβοια: Αμηχανία στη ΝΔ! Δεν έγινε ούτε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Εύβοια: Αμηχανία στη ΝΔ! Δεν έγινε ούτε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου!

Εύβοια: Αμηχανία στη ΝΔ! Δεν έγινε ούτε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου!
Δεν ξανάγινε! Πρώτη φορά συμβαίνει σε μια εκλογική μάχη που η ΝΟΔΕ Εύβοιας δεν πραγματοποιεί την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ...

Όπως σας έχουμε αποκαλύψει πρώτοι (σ.σ. όπως και την παραίτηση Βαρδακώστα) το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά την χαμηλή ανταπόκριση του κόσμου στη προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στη Χαλκίδα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ αυτό που μεγέθυνε την απογοήτευση ήταν η αιφνίδια παραίτηση του Γιάννη Περιβολάρη ο οποίος αποχώρησε με αιχμές από πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Εύβοιας.

Για να αντιληφθεί κανείς πόσο μεγάλη είναι η απογοήτευση και η κατήφεια στο στρατόπεδο της ΝΟΔΕ Εύβοιας, με μια πρόχειρη ανακοίνωση ο Απόστολος Βαρδακώστας είχε γνωστοποιήσει ότι η παρουσίαση των γαλάζιων υποψηφίων θα γινόταν τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, ωστόσο για άγνωστους λόγους εκείνη αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας και τελικά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Όπως ανέφεραν και τοπικά «γαλάζια» στελέχη η προχειρότητα κι η ανοργανωσιά της ΝΟΔΕ Εύβοιας ...έφτασε ταβάνι!

Παράλληλα σημειώνεται ότι αυτό που ενδιαφέρει τον κ. Βαρδακώστα είναι με ποιον τρόπο θα καταφέρει να εκλεγεί βουλευτής, ο στενός του φίλος, Σίμος Κεδίκογλου, για τον οποίο έστησε και το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ, κουφαίνοντας καθημερινά με ηχορήπανση -δια δύο τηλεόρασεων-, τη παραλία της Χαλκίδας, με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Σίμου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA