Χαλκίδα: Έπεσε ξύλο στην Αγγελή Γοβιού! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Έπεσε ξύλο στην Αγγελή Γοβιού! (ΦΩΤΟ)

Χαλκίδα: Έπεσε ξύλο στην Αγγελή Γοβιού! (ΦΩΤΟ)
Άγριος τσακωμός αναστάτωσε μέρα-μεσημέρι, την Αγγελή Γοβιού - Δείτε ΦΩΤΟ

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr το επεισόδιο ξέσπασε όταν ο 65χρονος άνδρας που διέσχιζε το δρόμο για να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο έκανε παρατήρηση σε οδηγό διερχόμενου ΙΧ επειδή δεν σταμάτησε ως όφειλε στη διάβαση πεζών. 

Τότε ο 45χρονος βγήκε από το όχημα και ξεκίνησε έντονος καυγάς ανάμεσα τους, με τους δύο πρωταγωνιστές της υπόθεσης να πιάνονται στα χέρια ύστερα από τα "γαλλικά" που αντάλλαξαν.
Χαλκίδα: Έπεσε ξύλο στην Αγγελή Γοβιού! (ΦΩΤΟ)
Στο σημείο επικράτησε πανικός με τους περαστικούς να τρέχουν πανικόβλητοι να τους χωρίσουν. Τελικά το επεισόδιο έληξε εκεί δίχως να γίνουν συλλήψεις ή να υπάρχουν τραυματισμοί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Χαλκίδα: Οι πολιτικοί μηχανικοί ζητούν εξηγήσεις από τον Παγώνη για τα έργα στην Αγγελή Γοβιού

Ραγδαίες εξελίξεις: Η οικογένεια Καντούρου καταθέτει μήνυση – αγωγή κατά του Χρήστου Παγώνη και Βασίλη Καθαροσπόρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ποδήλατο στην Αγγελή Γοβιού! Η νεαρή ποδηλάτισσα έπεσε και «τσακίστηκε» στη διαχωριστική νησίδα που βλέπετε (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωστός αρχιτέκτονας ξεσπά: «Είναι ανεγκέφαλοι! Θα θρηνήσουμε νεκρούς και στην Αγγελή Γοβιού! Να πάρει θέση ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας»

Χαλκίδα: Ξεκίνησαν τα έργα ...ταλαιπωρίας στην Αγγελή Γοβιού - Στα «κάγκελα» οι επιχειρηματίες της περιοχής (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Χαμός στην Αγγελή Γοβιού! Έξαλλος ο Χρήστος Παγώνης κάλεσε την Τροχαία για να κόψει κλήσεις στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA