Χαλκίδα: Τίτλοι τέλους για το ψητοπωλείο «ΓΥΡΟBANK» - Η τρίτη επιχείρηση που τα μαζεύει και φεύγει από την Αγγελή Γοβιού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Χαλκίδα: Τίτλοι τέλους για το ψητοπωλείο «ΓΥΡΟBANK» - Η τρίτη επιχείρηση που τα μαζεύει και φεύγει από την Αγγελή Γοβιού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Τίτλοι τέλους για το ψητοπωλείο «ΓΥΡΟBANK» - Η τρίτη επιχείρηση που τα μαζεύει και φεύγει από την Αγγελή Γοβιού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Μετά την «Microchip» και το «Μπριζοκάλαμο», που αποχώρησαν άρον άρον από την Αγγελη Γοβιού, ήρθε και το λουκέτο στο ψητοπωλείο «ΓΥΡΟBANK»...

Τίτλοι τέλους για το ψητοπωλείο «ΓΥΡΟBANK», μετά από μόνο λίγους μήνες λειτουργίας του.

Πρόκειται για την τρίτη επιχείρηση που φεύγει από την Αγγελή Γοβιού, μετά την εταιρεία πληροφορικής «Microchip» και το ψητοπωλείο «Μπριζοκάλαμο» που μεταφέρθηκαν στην οδό Κώτσου και Αβάντων, αντίστοιχα.

Και όλα αυτά, μετά τα έργα και τις νέες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις του Δήμου Χαλκιδέων, που κάνουν δύσβατη την μετακίνηση των πεζών.

Τον κώδωνα του κινδύνου είχαν κρούσει οι καταστηματάρχες της Αγγελή Γοβιού, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 30 Σεπτεμβρίου 2015, ωστόσο όχι μόνο δεν συζητήθηκε το κυκλοφοριακό πρόβλημα της περιοχής, αλλά δεν τους δόθηκε ούτε ο λόγος για να εκφράσουν τα παράπονά τους στο δημοτικό συμβούλιο.
Χαλκίδα: Έξαλλοι αποχώρησαν από το δημοτικό συμβούλιο οι καταστηματάρχες της Αγγελής Γοβιού - «Θέλουν να κουκουλώσουν το θέμα με κάθε μέσο, Θα ακολουθήσουμε την μόμιμη οδό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είχαν δηλώσει στη κάμερα του EviaZoom:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA