Ο Χρήστος Παγώνης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Μέγκα» - Δείτε τι είπε για την Χαλκίδα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

Ο Χρήστος Παγώνης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Μέγκα» - Δείτε τι είπε για την Χαλκίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χρήστος Παγώνης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Μέγκα» - Δείτε τι είπε για την Χαλκίδα (ΒΙΝΤΕΟ)
Στην πρωινή εκπομπή του MEGA “Κοινωνία Ώρα Μέγκα” που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας, φιλοξενήθηκε την Πέμπτη (25-02-2016) ο δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, ο οποίος μιλήσε για το Θαλασσινό Καρναβάλι, που θα κορυφωθεί στις 13 Μαρτίου, αλλά και για την διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Νέων Ανδρών από 15 μέχρι 24 Ιουλίου στη πόλη της Χαλκίδας...

ΒΙΝΤΕΟ
Παράλληλα, ο δήμαρχος μίλησε για τους σημαντικούς ανθρώπους που ανέδειξε η Χαλκίδα, όπως ο Νίκος Σκαλκώτας, ο Γιάννης Σκαρίμπας, ο Δημήτρης Μυταράς και διευκρίνισε ότι και ο Αριστοτέλης έλκει την καταγωγή του από την Χαλκίδα (λόγω της μητέρας του Φαιστιάδας) ενώ και ο ίδιος έζησε στην πόλη μας τον τελευταίο χρόνο της ζωής του.

Τέλος, ο Χρήστος Παγώνης μίλησε και για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχουν οι επαγγελματίες της περιοχής του Δήμου Χαλκιδέων σε ντόπιους και επισκέπτες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το ρεπορτάζ του EviaZoom για τον μαϊμού γιατρό της Σκύρου (ΒΙΝΤΕΟ) 
  
Χαλκίδα: Στο MEGA το βίντεο-ντοκουμέντο του eviazoom.gr από την κλοπή στο ασφαλιστικό γραφείο - Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων!
  
  
  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA