Ο Πέτρος Ποδάρας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Εύβοιας - «Να ξεκινήσουμε μαζί τον πραγματικό αγώνα» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Πέτρος Ποδάρας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Εύβοιας - «Να ξεκινήσουμε μαζί τον πραγματικό αγώνα»

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του EviaZoom.gr για την υποψηφιότητα του Πέτρου Ποδάρα - (Δείτε το ΕΔΩ) -  Όπως σας είχαμε ενημερώσει αποκλειστικά από τις 27 Μαρτίου, ο Πέτρος Ποδάρας θα διεκδικήσει την προεδρία της ΝΟΔΕ Εύβοιας, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος επίσημα το βράδυ της Τρίτης (12-04-2016)...

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε:

"Έπειτα από μια αταλάντευτη πορεία στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας και ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του νέου μας Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για την αναδιοργάνωση του κόμματος και την προσέλκυση νέων στελεχών σε όλες τις βαθμίδες της οργανωτικής του δομής, αποφάσισα την διεκδίκηση της Προεδρίας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας, στις εσωκομματικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, 17 Απριλίου.

Η υποψηφιότητά μου στοχεύει στην κινητοποίηση ευρύτερων δυνάμεων και μιας γενιάς ανθρώπων με θητεία στην αγορά εργασίας, με ανησυχίες για το μέλλον του τόπου, με διάθεση για συμμετοχή και προσφορά, με νέες ιδέες και προτάσεις. Μια γενιά που είναι έτοιμη να αγωνιστεί για μια Νέα Δημοκρατία μεγάλη, ανοικτή και χωρίς αποκλεισμούς.

Θα ήθελα να εκφράσω την βεβαιότητα ότι, όπως κάθε ζωντανός οργανισμός έτσι και η βάση και τα στελέχη του κόμματος λαμβάνουν τα σημάδια των απαιτήσεων της εποχής και προχωρούν στις αναγκαίες αλλαγές και προσθήκες που θα οδηγήσουν σε μια ΝΔ πανέτοιμη να ανταποκριθεί στην ιστορική ευθύνη που σύντομα θα αναλάβει.

Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης, απέστειλα σήμερα ημέρα έναρξης των υποψηφιοτήτων, στον πρόεδρο της Νομαρχιακής Εφορευτικής Επιτροπής τη δήλωση υποψηφιότητάς μου και τον πίνακα 30 μελών της Νομαρχιακής Συνέλευσης που την υπογράφουν. Επέλεξα το σύνολο και των 30 στελεχών μας που προτείνουν την υποψηφιότητά μου, να μην είναι απλά μέλη της ΝΟΣ ,αλλά να προέρχονται από το σώμα του καταλόγου των 99 εκλεκτόρων στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής 17 Απριλίου. 

Παράλληλα ευχαριστώ θερμά όλους όσους εκ του υπολοίπου των εκλεκτόρων προθυμοποιήθηκαν να προσυπογράψουν την υποψηφιότητά μου, αλλά λόγω του περιορισμένου προβλεπόμενου αριθμού δεν ήταν δυνατό να συμπεριληφθούν.

Ζητώ από όλες και όλους, σε απόλυτο κλίμα ενότητας και πολιτισμού που τα ήθη της παράταξης επιβάλλουν, να ολοκληρώσουμε την Κυριακή 17 Απριλίου τον κύκλο των εσωκομματικών διαδικασιών στην Εύβοια, ώστε από τη Δευτέρα να ξεκινήσουμε μαζί τον πραγματικό αγώνα."

Πέτρος Δ. Ποδάρας
Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής
Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ευβοίας – Νέας Δημοκρατίας

Ποιος είναι ο Πέτρος Ποδάρας - Βιογραφικό:

Μένω στη Nέα Αρτάκη όπου γεννήθηκα το 1967, είμαι παντρεμένος με τη συμβολαιογράφο Ναυσικά Κίλιμπα και έχω μια κόρη.

Αποφοίτησα από το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ του Πολυτεχνείου Πατρών (1989) και έλαβα Master Επιστήμης Υπολογιστών από το Πανεπιστήμιο Bridgeport των ΗΠΑ (1991).

Έχω εργαστεί στη μηχανογράφηση διαφόρων επιχειρήσεων και σε εταιρείες Πληροφορικής, Ελληνικές και πολυεθνικές.

Υπήρξα σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην οργάνωση & διοίκηση έργων που αφορούν στο ΕΤΠΑ και στο ΕΚΤ ως Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας, (2001-07), όπως επίσης και σχεδιαστής, εκπαιδευτής και συντονιστής πλήθους προγραμμάτων Ευρωπαικού Κοινωνικού Ταμείου – ΕΚΤ (1998-2006).

Την τριετία 2004 – 2007 ήμουν Σύμβουλος θεμάτων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Διοικητή του ΟΓΑ και μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού Έργων Πληροφορικής της Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων (έργα ΑΜΚΑ & ηλεκτρονική συνταγογράφηση).

Τα τελευταία εννέα χρόνια εργάζομαι σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία Πληροφορικής ως υπεύθυνος διοίκησης έργων λογισμικού στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Μέσης Ανατολής.

Διετέλεσα επίσης μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης και του μητρώου αξιολογητών έργων Πληροφορικής της ΚτΠ.

Είμαι συνιδρυτής των Εκδόσεων «Κύζικος», που έχουν στόχο την ανάδειξη του πολιτισμού, της ιστορίας και της λαογραφίας της Μικράς Ασίας. Στο ενεργητικό των εκδόσεων υπάρχουν ήδη τρία βιβλία τα οποία έχω επιμεληθεί, όπως επίσης και μια σειρά εκδηλώσεων & ημερίδων με συναφές περιεχόμενο.

Στις Περιφερειακές Εκλογές του 2010 συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θανάση Χειμάρα με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 ήμουν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Γέφυρα στο Μέλλον» του Δημάρχου Θανάση Ζεμπίλη, καταλαμβάνοντας τη 2η θεση στη Νέα Αρτάκη, στο σύνολο των 25 υποψηφίων όλων των συνδυασμών.

Έχω συμμετάσχει σε ομάδες εργασίας του Τομέα Απασχόλησης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Νέας Δημοκρατίας (2010 – 2012) για τη διαμόρφωση του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος.

Είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) και της Ελληνικής Εταιρείας Τεχνητής Νοημοσύνης.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA