Σοκ: Ο εκδότης της Ακρόπολης Παναγιώτης Μαυρίκος κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο του στην Αττική Οδό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σοκ: Ο εκδότης της Ακρόπολης Παναγιώτης Μαυρίκος κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο του στην Αττική Οδό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Απρόσμενη τροπή παίρνει το τραγικό γεγονός που έγινε στις 14.50 στην Αττική Οδό - O άνδρας που ανασύρθηκε νεκρός από την Porsche Cayenne είναι ο γνωστός εκδότης της Ακρόπολης, Παναγιώτης Μαυρίκος το όνομα του οποίου είχε πρόσφατα εμπλακεί σε κύκλωμα εκβιασμών (δείτε ΕΔΩ) - Ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε συλληφθεί και είχε είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος του Mall. Επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική αλλά δυστυχώς ο Παναγιώτης Μαυρίκος ανασύρθηκε νεκρός από το καμμένο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο ανήκε στην γυναίκα του γνωστού εκδότη και όπως δήλωσε στους αστυνομικούς τις τελευταίες ημέρες το χρησιμοποιούσε εκείνος για τις μετακινήσεις του.

Το συμβάν έγινε στις 14.50 ανάμεσα στις εξόδους Ηράκλειο και Μεταμόρφωση στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από τις κάμερες της Αττικής Οδού αλλά και αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο κινείτο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας όταν για άγνωστη αιτία πήρε φωτιά. 

Ο οδηγός στην προσπάθειά του να σταματήσει το αυτοκίνητο και να βγεί από αυτό το κόλλησε στο τοιχίο και δυστυχώς εγκλωβίστηκε αφού δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα! 

Παρότι διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να σπέυσουν σε βοήθεια ήταν αργά. Η φωτιά είχε επεκταθεί, ο οδηγός πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις και τους καπνούς και δυστυχώς κάηκε ζωντανός.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας
Ο εκδότης της Ακρόπολης, Παναγιώτης Μαυρίκος είναι ο άνδρας που κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητο στην Αττική Οδό



Πληροφορίες: Newsit

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA