Χαλκίδα: Ασύλληπτο τροχαίο στην οδό Κώτσου - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Ασύλληπτο τροχαίο στην οδό Κώτσου - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Χαλκίδα: Ασύλληπτο τροχαίο στην οδό Κώτσου - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1
Ένα ακόμη αποκλειστικό ρεπορτάζ του EviaZoom.gr στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 - Πρόκειται για το ασύλληπτο τροχαίο που σημειώθηκε στην οδό Κώτσου στη Χαλκίδα όταν λύθηκε το χειρόφρενο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και «καρφώθηκε» σε σαντουιτσάδικο.

Στο δελτίο που παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης (22-06-2016) η Ρίτσα Μπιζόγλη έπαιξαν και πλάνα από το αποκλειστικό βίντεο του EviaZoom.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν το απόγευμα της Κυριακής (19-06-2016), όταν λύθηκε το χειρόφρενο σε όχημα που βρισκόταν παρκαρισμένο στην οδό Κώτσου, με αποτέλεσμα το ΙΧ να πάρει μια απίστευτη τροχιά και να καταλήξει με την όπισθεν αρχικά σε αυτοκίνητο που ξεπαρκάριζε εκείνη την στιγμή και στη συνέχεια σε παρακείμενο σαντουιτσάδικο της περιοχής όπου τα πήρε όλα παραμάζωμα, μαζί και ένα μηχανάκι, ενώ από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς εκείνη την στιγμή δεν υπήρχαν πελάτες στο μαγαζί.
Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά ο ιδιοκτήτης του "Homo's Sandwich", Κώστας Κατρακάζος ο οποίος εξηγεί πως έγινε ακριβώς το τροχαίο ενώ δείχνει στη κάμερα που ακριβώς ήταν παρκαρισμένο το ΙΧ: "Λύθηκε το χειρόφρενο από το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο και υπό την τροχιά που ήρθε προσέκρουσε σε ένα άλλο ΙΧ που ξεπαρκάριζε εκείνη την στιγμή και ήρθε και έπεσε μέσα στο μαγαζί μαζί με το μηχανάκι. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ζήτησε συγνώμη για το συμβάν". 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της Χαλκίδας: Λύθηκε το χειρόφρενο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και «καρφώθηκε» σε σαντουιτσάδικο! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) 

Χαλκίδα: Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το αυτοκίνητο που «μπούκαρε» σε σπίτι μετά από τροχαίο 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA