Γλύφα Χαλκίδας: «Γλέντι» φοροδιαφυγής! Κεδίκογλου, Σπανός και Παγώνης διασκέδασαν στο πανηγύρι που στήθηκε σε συνεργείο αυτοκινήτων με τον Βασίλη Τερλέγκα! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Γλύφα Χαλκίδας: «Γλέντι» φοροδιαφυγής! Κεδίκογλου, Σπανός και Παγώνης διασκέδασαν στο πανηγύρι που στήθηκε σε συνεργείο αυτοκινήτων με τον Βασίλη Τερλέγκα! (ΦΩΤΟ)

Πλήθος επωνύμων από την Εύβοια έδωσαν το παρών το βράδυ της Δευτέρας (25-07-2016) στο συνεργείο αυτοκινήτων "My auto" στο 3ο χλμ Χαλκίδας - Γλύφας, το οποίο εκείνη την βραδιά λειτουργούσε ως «ανοιχτός χώρος διασκέδασης» και γινόταν πανηγύρι ενόψει της εορτής της Αγίας Παρασκευής με τον Βασίλη Τερλέγκα, τον Αλέκο Ζαζόπουλο και τον Ανδρέα Κωνσταντινόπουλο - Ωστόσο, στο γλέντι βρέθηκαν και ελεγκτές του ΣΔΟΕ όπου διαπίστωσαν πως δεν είχαν κοπεί 269 αποδείξεις για ποτά και λουλούδια...

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, το παρών στο πανηγύρι έδωσαν, ο βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός αλλά και ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, οι οποίοι διασκέδαζαν με τις παρέες τους σε διαφορετικά τραπέζια.

Μάλιστα σε επικοινωνία που υπήρξε με τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, ο ίδιος δεν αρνήθηκε ότι διασκέδαζε στο πανηγύρι, τονίζοντας ότι έλαβε κανονικά απόδειξη, ενώ επισήμανε πως αποχώρησε στις 2:30 τα μεσάνυχτα και δεν αντιλήφθηκε την έφοδο του ΣΔΟΕ.

Δείτε φωτογραφίες από το πανηγύρι που στήθηκε στο συνεργείο αυτοκινήτων  "My auto" στο 3ο χλμ Χαλκίδας - Γλύφας:

  
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Γλύφα Χαλκίδας: «Πανηγύρι» φοροδιαφυγής σε συνεργείο αυτοκινήτων που τραγουδούσε ο Βασίλης Τερλέγκας - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

ΒΙΝΤΕΟ: Τι απαντά ο Βασίλης Τερλέγκας για τη φοροδιαφυγή στο πανηγύρι στη Γλύφα Χαλκίδας - «Δεν το πιστεύω ότι τα παιδιά έκαναν κάτι τέτοιο, κάτι άλλο παίχτηκε στη περιοχή»

Γλύφα Χαλκίδας: Έφοδος της Οικονομικής αστυνομίας σε πανηγύρι με τον Βασίλη Τερλέγκα! Δεν είχαν κόψει 269 αποδείξεις!

Χαλκίδα: Δείτε τι λέει ο Αλέκος Ζαζόπουλος για την έφοδο της οικονομικής αστυνομίας στο πανηγύρι - «Οι διοργανωτές ήταν νόμιμοι σε όλα»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA