Τραγωδία στα Σκροπονέρια: Βρέθηκε νεκρός ο ψαράς που αγνοείτο από το βράδυ της Παρασκευής! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τραγωδία στα Σκροπονέρια: Βρέθηκε νεκρός ο ψαράς που αγνοείτο από το βράδυ της Παρασκευής!

Τραγωδία στα Σκροπονέρια: Βρέθηκε νεκρός ο ψαράς που αγνοείτο από το βράδυ της Παρασκευής!(φωτο αρχείου) Το ψάρεμα στα Σκροπονέρια κατέληξε σε τραγωδία! Δεύτερος θάνατος ψαρά μέσα σε λίγες ώρες στην Εύβοια - Μετά τον Γιάννη Πολυκαρπίδη (δείτε ΕΔΩ) -που εντοπίστηκε η σορός του- το πρωί της Παρασκευής (12-08-2016) στη Λιανή Άμμο από δύτη,  βρέθηκε νεκρός και ο συνομήλικος του, Πέτρος Σορώτος που αγνοείτο από χθες το βράδυ (12-08-2016) στη θαλάσσια περιοχή Σκροπονερίων, όταν η βάρκα, στην οποία βρισκόταν ο ίδιος και ο μπατζανάκης του, αναποδογύρισε εξαιτίας της έντονης θαλασσοταραχής, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δυο στο νερό (δείτε ΕΔΩ)...

Με δραματικό τρόπο έπεσε η αυλαία των ερευνών για τον εντοπισμό του 68χρονου ψαρά Πέτρου Σορώτου, η τύχη του οποίου αγνοείτο από χθες το βράδυ. Το δυσάρεστο συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν οι δυο άνδρες πήγαν για ψάρεμα με την βάρκα στον κόλπο των Σκροπονερίων Ανθηδώνος, περιοχή "βουλευτικά" και ενώ στο σημείο έπνεαν ισχυροί άνεμοι.
Τραγωδία στα Σκροπονέρια: Βρέθηκε νεκρός ο ψαράς που αγνοείτο από το βράδυ της Παρασκευής! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μπατζανάκης του, ονόματι, Μανώλης Ματτές, κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι τη στεριά, ωστόσο δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τον 68χρονο, όπου από την ώρα που αναποδογυρίστηκε η βάρκα, χάθηκαν τα ίχνη του.

Το λιμενικό ειδοποιήθηκε αμέσως με αποτέλεσμα να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Δυστυχώς η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε το πρωί στην θαλάσσια περιοχή, Όρμο Σκροπονερίων, από τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο άνδρες έκαναν διακοπές στη περιοχή και διέμεναν μόνιμα στο Περιστέρι Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Εύβοια: Θρίλερ με αγνοούμενο ψαρά στα Σκροπονέρια! Mανιασμένα κύματα αναποδογύρισαν την βάρκα - Πως σώθηκε ο μπατζανάκης του!


Χαλκίδα: Η θάλασσα ξέβρασε πτώμα στη Λιανή Άμμο - Νεκρός 68χρονος ψαράς (ΦΩΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA