Νοσοκομείο Χαλκίδας: Νέο επεισόδιο στα επείγοντα! Συνελήφθη ασθενής που έριξε μπουνιά σε νοσηλεύτρια! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Νέο επεισόδιο στα επείγοντα! Συνελήφθη ασθενής που έριξε μπουνιά σε νοσηλεύτρια!

Νέο επεισόδιο στο τμήμα επείγοντων περιστατικών του Νοσοκομείου Χαλκίδας - Συνελήφθη 63χρονος ασθενής...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το περιστατικό έγινε στο τμήμα επείγοντων περιστατικών, όταν ένας 63χρονος ασθενής από την Χαλκίδα επέμενε να εξεταστεί για τον καρκίνο του προστάτη. Για άγνωστους λόγους ακολούθησε άγριος καυγάς με την νοσηλεύτρια που εφημέρευε εκείνη την ώρα, την οποία χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Η μεσήλικη γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και λίγο αργότερα συνελήφθη ο 63χρονος, καθώς σε βάρος του υπεβλήθη μηνυτήρια αναφορά. Ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα και για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας:

"O Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Χαλκίδας καταδικάζει την επίθεση με χειροδικία που δέχτηκε η επαγγελματίας υγείας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) από ασθενή, κατά την διάρκεια της βάρδιάς της. Έχουμε επισημάνει και παλαιότερα την ανεπαρκή φύλαξη στο νοσοκομείο και ειδικά στο χώρο των ΤΕΠ. Ζητάμε από την Διοίκηση του Νοσοκομείου να μεριμνήσει για πληρέστερη φύλαξη του Νοσοκομείου και ειδικότερα του ΤΕΠ. Είναι το τμήμα με τον μεγαλύτερο όγκο ασθενών και συνοδών και χρειάζεται άρτια φύλαξη ολόκληρο το εικοσιτετράωρο."

Ασθενής είχε χτυπήσει γιατρό...

Σημειώνεται ότι στα επείγοντα του Νοσοκομείου Χαλκίδας, είχε σημειωθεί πριν τρεις μήνες, επεισόδιο ανάμεσα στον εφημερεύοντα γιατρό και έναν μεσήλικα ασθενή που πονούσε στην κοιλιά. (δείτε ΕΔΩ). Ο μεσήλικας άνδρας δέχτηκε αρχικά τις παρατηρήσεις του γιατρού να μην φωνάζει, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς ανάμεσα τους που κατέληξε τελικά στην άσκηση σωματικής βίας. 

Ο ασθενής είχε χτυπήσει με μπουνιές τον εφημερεύοντα γιατρό και άμεσα παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να τον απομακρύνουν, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε για να αποφύγει τη σύλληψη, καθώς στο νοσοκομείο μετέβησαν λίγο αργότερα αστυνομικοί του ΑΤ Χαλκίδας.

Σε βάρος του υποβλήθηκε μήνυση από τον γιατρό και η υπόθεση πλέον έχει λάβει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  
  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA