Ερέτρια: Στη φυλακή ο 34χρονος Χαλκιδέος που ντύθηκε παπάς και λήστεψε την Εθνική Τράπεζα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ερέτρια: Στη φυλακή ο 34χρονος Χαλκιδέος που ντύθηκε παπάς και λήστεψε την Εθνική Τράπεζα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Ερέτρια: Στη φυλακή ο 34χρονος Χαλκιδέος που ντύθηκε παπάς και λήστεψε την Εθνική Τράπεζα - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR
Στα πρώτα θέματα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel με την Μάρα Ζαχαρέα, προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (27-01-2017) το αποκλειστικό ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, σχετικά, με την ένοπλη ληστεία που εξιχνιάστηκε πριν λίγες μέρες, με δράστη 34χρονο Χαλκιδέο, ο οποίος εισέβαλε ντυμένος παπάς στην Εθνική Τράπεζα της Ερέτριας και άρπαξε συνολικά 10.490 ευρώ...

Το ρεπορτάζ μετέδωσε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης, ενώ προβλήθηκαν και τα αποκλειστικά πλάνα του EviaZoom.gr, κατά την μεταφορά του 34χρονου στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.
 
ΒΙΝΤΕΟΟ δράστης φορώντας καπέλο, γυαλιά ηλίου αλλά και ράσο, μπήκε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, όπου προσποιούμενος τον πελάτη και ενώ εκείνη την ώρα μέσα στην τράπεζα βρίσκονταν 6 πολίτες, πλησίασε το ταμείο και με την απειλή πιστολιού ζήτησε από τις δύο υπαλλήλους να του βάλουν μέσα σε μια τσάντα τα χρήματα που είχαν, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται στις 10.490 ευρω. (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ).
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Πρόκειται για 34χρονο Χαλκιδέο, o οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο, κατά την διάρκεια επεισοδιακής ληστείας στην Τράπεζα Πειραιώς, επί της οδού, Εθνικής Αντιστάσεως 66, στη Νέα Αρτάκη. (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ).
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ
Υπό την απειλή ενός καλάσνικοφ ανάγκασε τους υπαλλήλους να του δώσουν όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμείο και το χρηματοκιβώτιο της τράπεζας. Απέσπασε το συνολικό ποσό των 306.275 ευρώ, ωστόσο, για κακή του τύχη, μόλις βγήκε έξω και επιχείρησε να επιβιβαστεί σε μοτοσικλέτα, τον περικύκλωσαν αστυνομικοί του ΑΤ Νέας Αρτάκης και του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, δίχως εκείνος να αντιδράσει.
Στη συνέχεια πήρε τον δρόμο για την φυλακή. Δεν φανταζόταν όμως ότι οι αστυνομικοί δεν σταμάτησαν να ερευνούν για την δράση του. Μελέτησαν ένα ακόμα βίντεο κλειστού κυκλώματος από ληστεία τράπεζας στην Ερέτρια την οποία είχε κάνει ένας... παπάς με παραπανίσια κιλά που μάλλον προέρχονταν από το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε και βρέθηκε σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες είδαν και άλλες ομοιότητες όπως:

-Ίδιο χρώμα πιστόλι
-Χρησιμοποίησε μοτοσικλέτες και στις δυο ληστείες ενώ
-Ταίριαζαν και οι μάσκες που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Όλα αυτά ήταν αρκετά για να σχηματιστεί νέα δικογραφία σε βάρος του. Τον 34χρονο είχαν υπερασπιστεί σε παλιότερη δική που είχε για κλοπή όπλων από αποθήκη στο Μενίδι και δυο μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA