Ο Θανάσης Τάρτης ανέλαβε δικηγόρος του 32χρονου πορτιέρη του club που κατηγορείται για την δολοφονία του 22χρονου τουρίστα στην Ζάκυνθο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Θανάσης Τάρτης ανέλαβε δικηγόρος του 32χρονου πορτιέρη του club που κατηγορείται για την δολοφονία του 22χρονου τουρίστα στην Ζάκυνθο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Θανάσης Τάρτης ανέλαβε δικηγόρος του 32χρονου πορτιέρη του club που κατηγορείται μαζί με άλλους 7 συλληφθέντες, για την δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά Ζακύνθου...

Ο δικηγόρος του 32χρονου Σέρβου, υπεύθυνου ασφαλείας, που έχει συλληφθεί για το στυγερό έγκλημα, τονίζει πως ο πελάτης του δεν είναι ο δολοφόνος του τουρίστα.

Όπως λέει ο Θανάσης Ταρτης στο newsit.gr η συμπλοκή από την οποία προήλθε ο θανάσιμος τραυματισμός του άτυχου τουρίστα ξεκίνησε όταν το θύμα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιτέθηκε με μπουκάλι σε μια θαμώνα του μαγαζιού καθώς και σε δύο άτομα της ασφάλειας του μπαρ τα οποία τον χτύπησαν και τον έβγαλαν έξω από το μαγαζί. Όπως ισχυρίζονται, τόσο ο 32χρονος Σέρβος όσο και ο 34χρονος μπάρμαν του μαγαζιού, κατά τη διάρκεια του καβγά μαζί τους μέσα στο μαγαζί ο 22χρονος ήταν ζωντανός και τα θανάσιμα χτυπήματα προέρχονται από αλλά άτομα τα οποία τον κυνήγησαν στους δρόμους του Λαγανά, κάτι που, όπως ισχυρίζεται ο συνήγορος του σεκιούριτι, αποδεικνύεται και από το οπτικό, προανακριτικό υλικό.

"Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα οι ιστορίες που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας για selfie. Δυστυχώς, το θύμα ήταν αυτός που ξεκίνησε την επίθεση σε άλλους και μετά επιτέθηκε στον πελάτη μου. Ο πελάτης μου τον κυνήγησε, βγήκαν έξω και από εκεί και πέρα αποδεικνύεται από το προανακριτικό υλικό ότι όταν ο πελάτης μου αποχώρησε από το σημείο, ο νεαρός ήταν ζωντανός και ήταν άλλοι αυτοί που ήταν από πάνω του και του προκαλούσαν τα χτυπήματα από τα οποία προήλθε ο θάνατος", επισημαίνει ο Θ. Ταρτης.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ όλα όσα δήλωσε:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA