Δικαστήρια Χαλκίδας: «Κάτσε κάτω ρε» φώναξε αστυνομικός σε πολίτη που απομακρύνθηκε με εντολή της προέδρου - Καταγγελία στο Εσωτερικών Υποθέσεων και στον Άρειο Πάγο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δικαστήρια Χαλκίδας: «Κάτσε κάτω ρε» φώναξε αστυνομικός σε πολίτη που απομακρύνθηκε με εντολή της προέδρου - Καταγγελία στο Εσωτερικών Υποθέσεων και στον Άρειο Πάγο!

Το περιστατικό που σημειώθηκε μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες συνέβη το πρωί της Δευτέρας (29-01-2018) στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας...

Κατά την διάρκεια μιας δίκης, αστυνομικός - φρουρός των δικαστηρίων, φώναξε «κάτσε κάτω ρε» σε πολίτη, ο οποίος ήταν όρθιος και συνομιλούσε χαμηλόφωνα με μία γυναίκα που βρισκόταν στην αίθουσα, σε αρκετά μακρινή απόσταση από την έδρα.

Ο πολίτης, ύστερα και από την προσβλητική επίθεση που δέχτηκε, αρνήθηκε να κάτσει σε καρέκλα και η αστυνομικός διέκοψε μάλιστα την δίκη και ζήτησε την παρέμβαση της προέδρου της έδρας του δικαστηρίου, η οποία χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί, πήρε θέση και έκανε έντονη παρατήρηση στον πολίτη, ζητώντας του μάλιστα να απομακρυνθεί από την αίθουσα!

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και αναμένεται να φτάσει μέχρι τον Άρειο Πάγο και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σημειώνεται, ότι ο πολίτης έχει νομικές και δικαστικές διαμάχες με δικαστικούς και αστυνομικούς της πόλης, σε μία από αυτές τις υποθέσεις μάλιστα εμπλέκονται, ο αδερφός της συγκεκριμένης αστυνομικού, αλλά και Εισαγγελέας που καταγγέλεται για μεροληψία καθώς φέρεται να διατηρεί ιδιαίτερη προσωπική σχέση με αξιωματικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA