Μύκονος: Εφοριακοί «σφράγισαν» το «Nammos» για φοροδιαφυγή ύψους 73.000 ευρώ - Με μήνυση απαντούν οι ιδιοκτήτες και τονίζουν ότι θα λειτουργήσει κανονικά η επιχείρηση! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μύκονος: Εφοριακοί «σφράγισαν» το «Nammos» για φοροδιαφυγή ύψους 73.000 ευρώ - Με μήνυση απαντούν οι ιδιοκτήτες και τονίζουν ότι θα λειτουργήσει κανονικά η επιχείρηση!

Βαρύς έπεσε ο «πέλεκυς» από τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ στο διάσημο κέντρο διασκέδασης της Μυκόνου, «Nammos» καθώς του επιβλήθηκε ποινή αναστολής λειτουργίας για 48 ώρες λόγω φορολογικών παραβάσεων...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στον έλεγχο κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν εκδοθεί αποδείξεις αξίας 73.000 ευρώ και δόθηκε εντολή στις τοπικές αστυνομικές Αρχές να προχωρήσουν στο «σφράγισμα» του μαγαζιού για τις επόμενες 48 ώρες.

Μάλιστα οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης «Nammos» κατά την διάρκεια του ελέγχου φέρονται να πάτησαν το «κουμπί πανικού» που εκδίδει αυτόματα τις «κρυμμένες» αποδείξεις, κάτι που ωστόσο αρνείται κατηγορηματικά η επιχείρηση, η οποία μήνυσε τους εφοριακούς για παράβαση καθήκοντος.

Παράλληλα οι ιδιοκτήτες του «Nammos» υποστηρίζουν ότι τα μέλη του κλιμακίου προσυπέγραψαν το σημείωμα ελέγχου με ψευδείς διαπιστώσεις και γι αυτό προέβησαν στην κατάθεση μήνυσης εναντίον τους.

Όπως λένε η επιχείρηση θα λειτουργήσει κανονικά το Σαββατοκύριακο.

Σημειώνεται ότι στη Μύκονο έχουν υπάρξει κρούσματα φοροδιαφυγής και σε πολλά άλλα παραλιακά μαγαζιά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι πέρυσι τέτοιες μέρες, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ είχαν «σφραγίσει» για 48 ώρες και το Beach Bar - Restaurant «Alemagou» που διατηρεί στο νησί ο Χαλκιδέος Χάρης Σπύρου.

Από τον έλεγχο προέκυψε ότι, μεταξύ άλλων, δεν κόβονταν αποδείξεις για την ενοικίαση ομπρελών-ξαπλώστρας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA