ΩΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΩΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ Β
ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΩΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ( ΜΕ ΑΣΥΛΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ) ΤΟΥ ΠΥΓΜΑΧΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΣΤΟΝ 26ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ EVIAZOOM ΤΣΟΚΑΝΗ ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΟΝ 4ο ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Διαβάστε αποκλειστικά τι πείραξε τον ΝΤΑΗ Μανώλη Γρηγοράκη.
Το προηγούμενο Σάββατο 16 Ιουνίου ο Τσοκάνης Μιχάλης πήγε να φωτογραφήσει σε δημόσιο χώρο την σύλληψη ενός άνδρα από την ομάδα ΔΙΑΣ για δημοσίευση στην EVIAZOOM ( να κάνει την δουλειά του δηλαδή ).
(Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ  http://eviazoom.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7045.html )
Η ομάδα ΔΙΑΣ αποτελούταν από 4 άτομα και στην συνέχεια ήρθε το περιπολικό να παραλάβει τον αλλοδαπό.

Η EVIAZOOM σέβεται τον αγώνα των παληκαριών της ομάδας ΔΙΑΣ που δίνουν αγώνα για την ασφάλεια και η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας μόνο καλό σκοπό είχε.

Τα 2 από τα 4 άτομα όμως είχαν άλλη άποψη με τον έναν από τους 2 να λέει κάνε μας την χάρη σήκω φύγε από εδώ, παρόλα αυτά τον αφήσαν να βγάλει και έφυγε.
Να σημειωθεί ότι η δημοσίευση με την φωτογραφία αυτή έγινε για την ροή ειδήσεων η οποία έγινε με θολά πρόσωπα!!.
 
Την επόμενη μέρα και συγκεκριμένα το απόγευμα της Κυριακής 17 Ιουνίου σε ουρά αυτοκινήτων στον Άγιο Στέφανο Χαλκίδας, και ενώ ο Τσοκάνης Μιχάλης πήγαινε στην Νομαρχία για τα αποτελέσματα των εκλογών τα ίδια άτομα της ομάδας ΔΙΑΣ γνώρισαν το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου και τον σταμάτησαν με το έτσι θέλω, μάλιστα σταματώντας την κυκλοφορία,δημιουργώντας κομφούζιο λες και ήταν ο Παλαιοκώστας.
Του έκανε προσαγωγή ο ένας από τους 2 που ενοχλήθηκαν από την φωτογράφηση , ενώ ο Τσοκάνης Μιχάλης όταν ρώτησε τον λόγο προσαγωγής του δεν πήρε απάντηση, παρανόμως.

Επειδή σίγουρα θα βρουνε δικαιολογία κάποιοι με το πρόσχημα ΕΛΕΓΧΟΣ, ο Τσοκάνης Μιχάλης είχε μαζί του ταυτότητα.
 
Στην ασφάλεια τον περίμενε το δεύτερο άτομο της ΔΙΑΣ που ενοχλήθηκε και τον απείλησε να μην ξανατραβήξει φωτογραφίες και τον άφησαν.
Ο Τσοκάνης Μιχάλης συμβουλεύτηκε φίλο δικηγόρο του, ο οποίος του είπε να πάει στον Αστυνομικό Διευθυντή Ευβοίας Μανώλη Γρηγοράκη, τον οποίον δεν γνώριζε ( ούτε γεια δεν του είχε πει ποτέ ) για να κάνει παράπονα.
 
Πήγε του είπε το περιστατικό και ότι θα κάνει μήνυση και ο Μανώλης Γρηγοράκης του ζήτησε να μην κάνει μήνυση και θα τους κάνει συστάσεις. Μάλιστα του υποσχέθηκε ότι δεν θα τον ξαναενοχλήσουν.
Στο γραφείο του μπαινοέβγαινε ο υποδιευθυντής Βαγγέλης Φλεβάρης.
 
Την ίδια μέρα το μεσημέρι, ο Τσοκάνης Μιχάλης δέχτηκε τηλέφωνο από την γραμματεία της Αστυνομίας για να πάει την αυριανή μέρα στον αστυνομικό Διευθυντή.
 
Ο Τσοκάνης Μιχάλης λοιπόν πήγε την Παρασκευή 22 Ιουνίου στον Μανώλη Γρηγοράκη, και του ανακοίνωσε ότι θα κάνει τελικά μήνυση στα 2 άτομα της Δίας και δέχτηκε την άνανδρη βίαιη επίθεση με βρισιές στην αρχή και μπουνιές στην συνέχεια. Εκμεταλευόμενος την ασυλία που του παρείχε το Ελληνικό κράτος σε βάρος ενός πολίτη.
Μπουνιές, κλωτσιές και χυδαίες φράσεις και απειλές ( όπως θα σε κλειδώσω στα κρατητήρια αν θα πεις τίποτα ) ήταν η απάντηση του Μανώλη Γρηγοράκη, ( μπροστά αρκετοί μάρτυρες, τα ονόματα στον Εισαγγελέα ) ο οποίος στο τέλος πέταξε από τις σκάλες τον Τσοκάνη Μιχάλη, οποίος χτυπημένος και με σκισμένο το πουκάμισο πήγε αμέσως στο Νοσοκομείο.

Η συνέχεια είναι γνωστή.!
Αμέσως στο Νοσοκομείο βρέθηκε ο Τσοκάνης Μιχάλης σε συνεχής εξετάσεις, χτυπημένος, απελπισμένος ενώ μίλησε και στο zougla.gr. Δείτε εδώ
Ενώ έστειλε και επιστολή. Δείτε εδώ

Η Zougla.gr επικοινώνησε με τον Μανώλη Γρηγοράκη, ο οποίος επιβεβαίωσε την συνάντηση αλλά ότι δεν τον χτύπησε και ότι η συνάντηση έγινε για κάποιες καταγγελίες!!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Μετά από την δημοσίευση ότι ο Τσοκάνης Μιχάλης βρισκόταν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ο Μανώλης Γρηγοράκης πάνω στο πανικό του (  ) έστειλε αστυνομικούς στα εξωτερικά ιατρεία και ρωτούσαν τον γιατρό αν ήταν καλά!! και τι ακριβώς είχε!! και που είναι.!!! ο Τσοκάνης Μιχάλης.
Τα ονόματα και όλες οι αποδείξεις στον κ. Εισαγγελέα.

Η Ελληνική Αστυνομία διέταξε ΕΔΕ την Παρασκευή το απόγευμα

Ο Τσοκάνης Μιχάλης δηλώνει :

Μανώλη Γρηγοράκη αφού έχεις τόσο δίκιο και σε συκοφαντώ , δεν ντρέπομαι λίγο!!, που λέω ότι με χτύπησες, βγάλε τα βίντεο από τις κάμερες και στείλτες στον κ.Εισαγγελέα σε παρακαλώ....
Αστυνομικός Διευθυντής είσαι μπορείς να το κάνεις!

Μανώλη Γρηγοράκη πες μας σε παρακαλώ γιατί έστειλες αστυνομικούς στο Νοσοκομείο να ρωτήσουν αν είμαι καλά?
Σευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου.....

Εμείς οι δύο θα τα πούμε στα δικαστήρια... Εκεί θα σου δείξω τι σημαίνει Νόμος και τι Δικαιοσύνη.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA