ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ : ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ : ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ

Η Ευβοιώτισσα Βίκυ Αρβανίτη μαζί με την συμπαίχτρια της Μαρία Τσιαρτσιάνη κέρδισαν με 2-1 σετ τις ρωσίδες Βοζακόβα και Βάσινα.
Αυτή είναι η πρώτη νίκη η οποία είναι και σημαντική για να προχωρήσουν στο Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.
Η Βίκυ Αρβανίτη η οποία κατάγεται από την Τριάδα Ψαχνών δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα
"Είμαστε πολύ χαρούμενες. Είναι μεγάλη η ικανοποίηση που καταφέραμε να κάνουμε αυτή τη νίκη, γιατί ήταν πολύ σημαντική για εμάς, ώστε να έχουμε ελπίδες για την επόμενη φάση.
Παρ' όλο που βρεθήκαμε στο πρώτο σετ να χάνουμε, δεν σταματήσαμε να προσπαθούμε.
Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το ίδιο και οι Ρωσίδες, αλλά ευτυχώς ήμασταν εμείς οι νικήτριες.
Παίξαμε καλά στην άμυνα και στο μπλοκ, όπου πήραμε αρκετούς πόντους αλλά και το σέρβις μας πήγε καλά. Ποντάραμε στην εμπειρία σε σχέση με τις Ρωσίδες, αλλά οι αντίπαλές μας, παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη Ολυμπιακή διοργάνωση που λαμβάνουν μέρος, έπαιξαν πολύ καλά και πάλευαν κάθε σημείο του παιχνιδιού.
Στο τέλος ήμασταν όμως εμείς καλύτερες.Ευχαριστούμε και τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και σε αυτόν τον αγώνα. Ήταν μια υπέροχη ατμόσφαιρα και παρά το άγχος που είχαμε καταφέραμε να ευχαριστηθούμε τον αγώνα.
Τώρα όλα μπορούν να συμβούν και εμείς εξαρτιόμαστε και από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Το σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε για τη νίκη.
Οι Κινέζες είναι το φαβορί, μία πάρα πολύ καλή ομάδα, αλλά όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, θα τις κοντράρουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο"

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA