ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Η εφημερίδα Sun επικαλείται αξιωματούχο της επιτροπής διοργάνωσης των Αγώνων
που προσθέτει ότι το φιάσκο ασφαλείας λόγω της αδυναμίας της εταιρείας G4S να παράσχει τον απαιτούμενο αριθμό προσωπικού, σημαίνει ότι ίσως υπάρξει καθυστέρηση στην είσοδο και έξοδο των θεατών από το Ολυμπιακό Στάδιο.
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου πριν καν αρχίσουν! Μόλις εννέα ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, οι διοργανωτές αποφάσισαν να μειώσουν...
τη διάρκεια της τελετής έναρξης της 27ης Ιουλίου κατά μισή ώρα.
Στις πρόβες των τελευταίων μηνών διαπιστώθηκε ότι η τελετή, που αρχίζει στις 9 το βράδυ τοπική ώρα, διαρκούσε έως και μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν φόβοι ότι οι δεκάδες χιλιάδες θεατές δε θα προλάβαιναν τα τελευταία τρένα του λονδρέζικου μετρό.
Η εφημερίδα Sun επικαλείται αξιωματούχο της επιτροπής διοργάνωσης των Αγώνων που προσθέτει ότι το φιάσκο ασφαλείας λόγω της αδυναμίας της εταιρείας G4S να παράσχει τον απαιτούμενο αριθμό προσωπικού, σημαίνει ότι ίσως υπάρξει καθυστέρηση στην είσοδο και έξοδο των θεατών από το Ολυμπιακό Στάδιο.
Η αλλαγή των πλάνων για την τελετή που σκηνοθετεί ο βραβευμένος Ντάνι Μπόιλ ακολουθεί νεότερες αποκαλύψεις για τα κενά ασφαλείας στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Υπάλληλος της G4S δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC ότι συνάδελφοί του δεν μπόρεσαν σε δοκιμαστικούς ελέγχους ασφαλείας να εντοπίσουν μία προφανή αυτοσχέδια βόμβα με καρφιά.
Την ίδια ώρα, δυσμενέστατα σχολιάζεται η αποκάλυψη ότι εκατοντάδες χιλιάδες εισιτήρια για τους Αγώνες ακόμα δεν έχουν εκδοθεί, ενώ χιλιάδες ενδιαφερόμενοι δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο λόγω του συστήματος πώλησης. Ο επικεφαλής της επιτροπής διοργάνωσης, λόρδος Κόε, παραδέχθηκε επίσης ότι λόγω της χαμηλής κίνησης στις πωλήσεις για το ποδόσφαιρο, δεκάδες χιλιάδες εισιτήρια αποσύρονται και τμήματα των κερκίδων σε κάποια γήπεδα θα καλυφθούν για να μη φαίνονται άδεια.
Εξάλλου, οι διοργανωτές έχουν δώσει εντολή στους φύλακες των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων να απαγορεύουν τρόφιμα και άλλα προϊόντα που φέρουν οι θεατές, τα οποία περιέχονται σε συσκευασίες άλλες από αυτές των επισήμων χορηγών.
Στα θετικά της τελικής ευθείας των Ολυμπιακών Αγώνων η διαφαινόμενη βελτίωση των καιρικών συνθηκών στο Λονδίνο και η ικανοποίηση των πρώτων εκατοντάδων αθλητών που έχουν φτάσει στη βρετανική πρωτεύουσα με τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA