ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ 2024
 

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥ

Ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού ανακοινώνει τις προσλήψεις , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα των υπηρεσιών Καθαριότητας και Ύδρευσης – Αποχέτευσης του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού που εδρεύει στην Ιστιαία.
Οι ειδικότητες που αφορούν τις προσλήψεις είναι οι κάτωθι:
4 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΕ29 ΟΔΗΓΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ (Χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
1 ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΕ24 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
1 ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΕ30 ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ
4 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΕ29 ΟΔΗΓΩΝ ΛΥΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (Χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
1 ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΕ28 ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ (ΟΜΑΔΑ Β΄, ΤΑΞΗ Δ΄)
2 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΕ28 ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ (ΟΜΑΔΑ Ζ΄, ΤΑΞΗ Γ΄)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για τις προσλήψεις στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, Κεντρική Πλατεία Ιστιαίας, Τ.Κ.34200 Ιστιαία, απευθύνοντας την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών υπόψιν κ. Δημητρόπουλου Αθανασίου (τηλ. επικοινωνίας: 2226350014).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ: http://et.diavgeia.gov.gr/f/istiaias-aidipsou/ada/%CE%924%CE%932%CE%A9%CE%957-3%CE%9F%CE%92
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 ΕΔΩ: http://www.asep.gr/asep/site/home/Tabs/Edipa+etiseon/foreis/ep.csp

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA