ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο 40ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ. ΕΙΧΕ ΛΑΔΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο 40ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ. ΕΙΧΕ ΛΑΔΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ!

Ένα ακόμη τροχαίο με νεκρό έγινε τις προηγούμενες μέρες στην επικίνδυνη στροφή Τσεκούρα στην Χαλκίδα.
Ο 40χρονος Γιάννης Καραντώνης με την μηχανή του περίπου στις 7 το πρωί πήγαινε στην δουλειά του, αλλά ο θάνατος του είχε στήσει ενέδρα.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μοτοσυκλέτα ξέφυγε από την πορεία της και ο άτυχος οδηγός έπεσε με δύναμη στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.
Να σημειωθεί ότι μία ώρα πριν στις 6 το πρωί έγινε τροχαίο στον ίδιο δρόμο με 2 αυτοκίνητα σε μετωπική, με 4 τραυματίες.
Σύμφωνα με μάρτυρα κλειδί στην EVIAZOOM ο δρόμος ήταν γεμάτο λάδια και τζάμια από την μετωπική και δεν είχε καθαριστεί ως έπρεπε και εξετάζεται αν ήταν ο λόγος που η μηχανή γλίστρησε!
Ο Γιάννης Καραντώνης εργαζόταν ως τεχνικός εναερίτης στην cosmote και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Χαλκίδα, ενώ κατάγοταν από την Θήβα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA