Ο ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
13 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER ΟΠΕΚΕΠΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΥΒΟΙΑ
 

Ο ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ

Από γυναίκα, που παλαιότερα την είχε στο πλευρό του, την πάτησε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, καθώς αυτή ξελόγιασε τον γαμπρό του, με τον τελευταίο να αφήνει την κόρη του.
Μιλάμε βέβαια για τον Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος «γλυκάθηκε» από την Καρίνα Τεχέρα - ξανθιά από την Αργεντινή - και γκρεμίζει τον γάμο του.
Να θυμίσουμε πως ο διεθνής Αργεντινός άσος έχει παντρευτεί την κόρη του «Ντιεγκίτο», Γιαννίνα, με την οποία έχει αποκτήσει και παιδί. Ο «Κουν» εθεάθη με την Καρίνα Τεχέρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Μπουένος Άιρες.
Πρόκειται για τραγουδίστρια η οποία στο παρελθόν φέρεται να είχε σχέση με τον Μαραντόνα και τώρα παίρνει από τον «Ντιεγκίτο» τον γαμπρό του.
Την ίδια ώρα η γυναίκα του Αγκουέρο ζητά από τον άσο της Σίτι 10.000 λίρες για να του δώσει διαζύγιο, καθώς θέλει να νοικιάσει ένα πολυτελές σπίτι στο Μπουένος Άιρες για να ζήσει με το παιδί τους.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA