ΑΛΙΒΕΡΙ : ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 4.761 ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΑΛΙΒΕΡΙ : ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ 4.761 ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ

Συνελήφθη την Πέμπτη 25 Απριλίου το μεσημέρι στο Αλιβέρι, από αστυνομικούς μία 56χρονη επαγγελματίας σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή και εμπορία κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς αιφνιδιαστικός έλεγχος σε κατάστημα βιβλιοχαρτοπωλείο, ιδιοκτησίας της 56χρονης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (2.080) κροτίδες και (2.681) παιδικά αθύρματα, τα οποία η 56χρονη διέθετε προς πώληση στο κατάστημά της, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Σημειώνεται ότι από τις αρχές Μαρτίου έχουν συλληφθεί οκτώ άτομα και έχουν κατασχεθεί, μετά από στοχευμένους αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε καταστήματα και οικίες, συνολικά (25.302) τεμάχια κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων και καψυλλίων, καθώς και ένα πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων.
Υπενθυμίζεται ότι, δυστυχώς κάθε χρόνο, πριν και κατά τη διάρκεια των Εορτών του Πάσχα, γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους, εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, παρόλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το Νόμο.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA