ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ : ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΕΣΠΑΣΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ! - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ : ΠΡΙΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΕΣΠΑΣΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ! - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΘΡΗΝΟΣ & ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ
Περισσότερα από 600 άτομα προσήλθαν από νωρίς το απόγευμα στην πλατεία Δημαρχείου Περιστερίου, για να αποτίσουν φόρο τιμής και την ίδια στιγμή, να διατρανώσουν  την απέχθειά τους για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή ο 19χρονος Θανάσης Καναούτης. 
Η κηδεία άρχισε  στις 17.00 και υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα τη σορό του αδικοχαμένου νεαρού, με τους δικούς του ανθρώπους να είναι απαρηγόρητοι.
Στις 16.25 άρχισαν πορεία προς το νεκροταφείο, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.
Η σιωπηλή οργή σε κάποια στιγμή ξέσπασε και κάποιοι εξ αυτών επιτέθηκαν σε διερχόμενο λεωφορείο της γραμμής 703 σπάζοντάς του τα τζάμια ενώ έγραψαν απ' έξω το σύνθημα «δολοφόνοι».
Οι επιβάτες και ο οδηγός βγήκαν έντρομοι από το λεωφορείο.

ΒΙΝΤΕΟ
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Οι πρώτες πληροφορίες για το τραγικό περιστατικό
Σήμερα, λίγες ώρες πριν από την κηδεία του άτυχου παιδιού, κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και πραγματογνώμονες έλεγξαν το μοιραίο τρόλεϊ και κυρίως τη διαδικασία ανοίγματος της πόρτας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, για να σχηματίσουν εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη. Αν ο κουμπί κινδύνου το πάτησε ο 19χρονος ή κάποιος άλλος.


Σύμφωνα με δικαστικές πληροφορίες, που επικαλείται το Βήμα, στο πόρισμα των ελεγκτών αναφέρεται ότι:
«Ο 18χρονος διαπληκτίστηκε με τον ελεγκτή ο οποίος τον τράβηξε από την μπλούζα για να μην αποβιβαστεί. Στη συνέχεια ενώ του ξέφυγε, έτρεξε προς την πόρτα. Πάτησε το μπουτόν κινδύνου, το όχημα επιβράδυνε και με το άλλο χέρι του έσπρωξε την πόρτα για να ανοίξει. Όταν άφησε το χέρι του από το μπουτόν η πόρτα έκλεισε με αποτέλεσμα να του "πιάσει" το πόδι και να γυρίσει το σώμα του. Ο άτυχος νέος, στην προσπάθεια του να απεγκλωβιστεί έπεσε».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA