ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ! - ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΒΕΡΟΙΑ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ! - ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΒΕΡΟΙΑ (ΦΩΤΟ)

Με 2-1 κέρδισε ο Ηρακλής Ψαχνών τον Παναιγιάλειο στα Ψαχνά και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου που θα αντιμετωπίσει την Βέροια σε διπλές αναμετρήσεις
Το χρυσό γκολ ο Μπακομήτρος στο 117΄ λίγο πριν τα πέναλντι
Το ταξίδι του Ηρακλή Ψαχνών στο Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Παναιγιάλειο.
Οι Ψαχνιώτες ξεκίνησαν δυναμικά τον αγώνα και στο 17΄ ο Επιτροπάκης έχασε τεράστια ευκαιρία σε τετατέτ μετά από λάθος των αμυντικών, αλλά στο 34΄ ο Τσιμόντζι δεν αστόχησε.
Ανενόχλητος έξω από την περιοχή, ζύγισε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στη γωνία του Ανδρούτσου, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιώργος Λάμπρου πέρασε στο παιχνίδι τους Ντελέκο και Κρητικό στην θέση του Σπανού και Τριανταφύλλου αντίστοιχα.
Ο Παναιγιάλειος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 73΄ με κεφαλιά του Γκούμα, από όμορφη σέντρα του Παπαχρήστου, ενώ μετά από δύο λεπτά αποβλήθηκε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κουρμπανάς για διαμαρτυρίες.
Μέχρι το τελός της κανονικής διάρκειας δεν άλλαξε κάτι και το ματς οδηγήθηκε την παράταση, φτάνωντας στο 117΄ που ήρθε το χρυσό γκολ του Μπακομήτρου.
Ο Ντελέκος έκλεψε την μπάλα από τον Παπαχρήστο και με σέντρα ακριβείας βρήκε το κεφάλι του Κρητικού,η πρώτη κεφαλιά του οποίου σταματησε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά με δεύτερη προσπάθεια ο Μπακομήτρος λύτρωσε τους γηπεδούχους.
Ο Ηρακλής Ψαχνών στην επόμενη φάση θα αναμετρηθεί με την Βέροια σε διπλές αναμετρήσεις.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: (Γιώργος Λάμπρου) Πουρής, Παλαιολόγος, Στουρνάρας, Τζανής, Λάμπρου, Τζιμόντζι, Μπακομήτρος, Κοιλιάρας, Σπανός (46' Ντελέκος), Επιτροπάκης (119' Γκεμίσης), Τριανταφύλλου (62' Κρητικός).
 
ΠΑΝΑΓΙΑΛΕΙΟΣ: (Νίκος Κουρμπανάς) Ανδρούτσος, Ακπαρίδης, Ιωάννου, Παπαχρήστος, Αγουρίδης (67' Σκαρτσίλας), Γκούμας, Γκοτσούλιας, Μπούνας, Αλεξάντροβιτς (46' Ρεκλείτης), Λαζανάς, Φλίγκος.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαγεωργίου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Κοσμάς, Κουτσόγιαννος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τριανταφύλλου, Τζανής , Γκοτσούλιας, Μαυρόπουλος, Σκαρτσίλας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA