Μήνυση στον Θανάση Μπουραντά για συκοφαντική δυσφήμιση | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Μήνυση στον Θανάση Μπουραντά για συκοφαντική δυσφήμιση

Όπως ανακοίνωσε ο Μηχανικός τοπογράφος και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου και Περιχώρων Βαγγέλης Σπίθας θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Θανάση Μπουραντά.
" Όπως πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου  στη Λαμία, ο «τυπικώς»  Αντιπεριφερειάρχης Eύβοιας  κ. Αθανάσιος Μπουραντάς αναφέρθηκε στο πρόσωπό μου με συκοφαντίες και ψεύδη.
Επέλεξε δε να πράξει τούτο όταν πλέον είχα αποχωρήσει από τη συνεδρίαση και ενώ - σε δύο προηγούμενες συνεδριάσεις με το ίδιο θέμα  -  είχε κάθε δυνατότητα να αναπτύξει τα όποια «επιχειρήματά» του, παρόντος  εμού, ώστε να υπάρξει αντίλογος.
Τόση πολιτική ανδρεία λοιπόν!
Ο κ. Μπουραντάς επανέλαβε όσα πιστεύει υπέρ της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ συκοφαντώντας τον αγώνα των κατοίκων της περιοχής Αλιβερίου με ανήκουστα ψεύδη, προσπαθώντας να μεταπείσει το Περιφερειακό Συμβούλιο από την ομόφωνη απόφασή του.
Για άλλη μια φορά φαίνεται να έχασε την ψυχραιμία του και αντί να υπερασπιστεί με επιχειρήματα τις θέσεις και τις ενέργειές του υπέρ της καύσης, προσπάθησε να μειώσει τον αγώνα τόσο τον δικό μου όσο και της τοπικής κοινωνίας με μυθεύματα περί δήθεν ιδιοτελούς προσωπικής εμπλοκής μου σε επιχειρηματικά συμφέροντα.
Προσωπικά δεν πτοούμαι.
Πίσω από το όψιμο ενδιαφέρον ορισμένων για την Περιοχή επίμονα θα  συνεχίσω να ψάχνω και να αποκαλύπτω προς αξιολόγηση από τους δημότες και τις αρμόδιες αρχές όποιους επιβουλεύονται την φιλοπεριβαλλοντική αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας.
Πάντοτε όμως με επιχειρήματα για γόνιμο διάλογο και πάντως όχι με προσωπικούς λίβελους."

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ