Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια γεννήθηκε ο μικρός Μπεν - Εντός της ημέρας τα αποτελέσματα DNA | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Σαν σήμερα πριν από 24 χρόνια γεννήθηκε ο μικρός Μπεν - Εντός της ημέρας τα αποτελέσματα DNA

Η αστυνομία του νότιου Γιορκσάιρ, ανακοίνωσε ότι δείγμα DNA από την οικογένεια του Mπεν Νίνταμ έχει παραδοθεί στις Κυπριακές αρχές μετά από αίτημα που έλαβε από την Κύπρο
Κυπριακή Αστυνομία: Στο Ινστιτούτο Γενετικής θα γίνει σύγκριση του προφίλ του DNA των γονιών του Μπεν, που έστειλε η Ιντερπόλ, με το γενετικό υλικό του νεαρού
Μην μας ενοχλήσετε σήμερα, ζητεί η οικογένεια του Μπεν

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης, «η υπόθεση του Μπεν Νίνταμ εξακολουθεί να ερευνάται από τις ελληνικές αρχές και η αστυνομία του νότιου Γιορκσάιρ συνεχίζει να στηρίζει την οικογένεια».
Παράλληλα, μετά από παράκληση της οικογένειας, η αστυνομία ζητάει από τα ΜΜΕ να μην ενοχλήσουν, τουλάχιστον για σήμερα, την οικογένεια καθώς είναι τα 24 γενέθλια του Μπεν και η οικογένεια επιθυμεί να τα περάσει σε ένα στενό οικογενειακό κύκλο. 

Κύπρος: Μέσα στην ημέρα τα αποτελέσματα
Εντός της αναμένεται να λυθεί το μυστήριο με τον νεαρό που εντοπίστηκε στη Λεμεσό και φέρεται να μοιάζει με τον Μπεν Νίνταμ (Ben Needham), ο οποίος χάθηκε στην Κω το 1991 σε ηλικία 21 μηνών, ενώ διέμενε με τον παππού και τη γιαγιά του.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε ότι στο Ινστιτούτο Γενετικής θα γίνει σύγκριση του προφίλ του DNA των γονιών του Μπεν, που έστειλε η Ιντερπόλ, με το γενετικό υλικό του νεαρού.
Ο νεαρός παρουσιάστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού και κατέθεσε ότι είναι το πρόσωπο που φαίνεται σε βίντεο και σε φωτογραφίες στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, το οποίο και αποτέλεσε την αφορμή για την έρευνα.
Ο νεαρός, ηλικίας 22 ετών, στην κατάθεσή του, είπε ότι οι γονείς του είναι από τη Ρουμανία και ότι διαμένει στην Κύπρο από τον περασμένο Φεβρουάριο, με θείους του.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ